Intel Core Ultra 7 265K 13499 TL

25344143

80+
Reaksiyon skoru
89
Çok ucuz hemen 3-5 tane alsın herkes. Yanına en azından 360mm sıvı soğutma ve yüksek güç verebilen bir güç kaynağı: ) Isınan odayı ve ofisi soğutmak için klima şart. Eve/ ofise solar panel taktırmayı unutmayın. Toplamda klima ile birlikte çok fazla enerji tüketeceği için lazım olacak 🤣

9700X li sistem yerine tercih edilebilir. Oyunlarda performansları aynı düzeyde ve 9700x ten biraz daha düşük güç tüketimi var. İntel anakartlarında AMD anakartlara kıyasla daha uygun olduğunu düşünürsek 9700x li sistemden daha uyguna gelecektir.

Çok ucuz hemen 3-5 tane alsın herkes. Yanına en azından 360mm sıvı soğutma ve yüksek güç verebilen bir güç kaynağı: ) Isınan odayı ve ofisi soğutmak için klima şart. Eve/ ofise solar panel taktırmayı unutmayın. Toplamda klima ile birlikte çok fazla enerji tüketeceği için lazım olacak 🤣
Ultra serisini raptorlarla karıştırmayın hocam, bunlar hem daha serin hem de az güç tüketiyor ama bu sokette upgrade seçeneği kapalı olduğu için şu anda amd tercih edilmeli.

Çok ısınan seri değil fiyatına göre tercih edilebilir şu an alır mıyım hayır şu an sistem alacak olsam paraya kıyar 9800 x3d alır geçerdim. veya eldeki ile idare edip intel 16.nesili beklerdim. 15.nesil gerçekten fail bir seri performans anlamında birçok uygulamada 14. gen geride performans veriyor. ısınma yaşanmasın diye işlemciyi iyice kısmışlar.

1751010543676.webp

1751010746802.webp

Az güç tüketiyor diyenler gözden randevu alsın.

Ekler

• 1751010668482.webp
    1751010668482.webp
    28.8 KB · Hit: 31
Grafik okumasını önce bi öğrenin sonra cevap yazın lütfen!!!!!!
Yav canım kardeşim, ne demişiz yukarıda bi dikkatli oku önce, illa mealini mi verelim anlaman için. İntel Ultralarla raptorlar arasında kıyas yapmışız, sen amd işlemcilerle olan karşılaştırma testlerini atmışsın. Şu anda herkes biliyor zaten amd işlemcilerin daha verimli olduğunu, bu neyin ısrarı! Travma mı tetikledik naptık:)

Yav canım kardeşim, ne demişiz yukarıda bi dikkatli oku önce, illa mealini mi verelim anlaman için. İntel Ultralarla raptorlar arasında kıyas yapmışız, sen amd işlemcilerle olan karşılaştırma testlerini atmışsın. Şu anda herkes biliyor zaten amd işlemcilerin daha verimli olduğunu, bu neyin ısrarı! Travma mı tetikledik naptık:)

Herhalde sende travma tetikledim :) Sana cevap yazmadım. Ortaya yazdım. Hemen üzerine alındın. Bak bakalım senden başka yazanlar ne yazmış. 9700x den az tükettiğini yazan olduğunu görürsün umarım. Hala görmemekte ısrar ediyorsan göz muayenesi yorumum sana biraz uyar. :)

Herhalde sende travma tetikledim :) Sana cevap yazmadım. Ortaya yazdım. Hemen üzerine alındın. Bak bakalım senden başka yazanlar ne yazmış. 9700x den az tükettiğini yazan olduğunu görürsün umarım. Hala görmemekte ısrar ediyorsan göz muayenesi yorumum sana biraz uyar. :)

Başta niye sana yazmadım demedin? Neyse, ortaya salata söyler gibi yazdım diyorsan öyle olsun.

9700X li sistem yerine tercih edilebilir. Oyunlarda performansları aynı düzeyde ve 9700x ten biraz daha düşük güç tüketimi var. İntel anakartlarında AMD anakartlara kıyasla daha uygun olduğunu düşünürsek 9700x li sistemden daha uyguna gelecektir.

Güzel sallamışsın. 9700x den fazla güç tüketiyor. 7800x3d nin 2 katı güç tüketiyor oyunlarda. En ucuz 1851 anakart 5bin. 5bin civarına 4 ram slotlu pci 5.0 ve oc desteği olan anakart var amd tarafında. En ucuz am5 ise 3bin. 7800x3d bunu çiğ çiğ yiyiyor. Bunu övmek için ne sebebin var acaba? Satıcı mısın? Intel fanatiği misin?

Senin gibiler yalan söyleyenler yüzünden millet intel alıp iyisini aldım sanıyor.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Geri