İntel DDR4 mü Amd DDR5 mi

x-onia

80+
Reaksiyon skoru
23
Bütçe
25000

bunun gibi intel nvidia bir sistem mi yoksa amd ve ddr5 bir sistem mi önerirsiniz
Not: Sistemleri almayı düşündüklerimden örnek olarak attım ama bütçe bu civarlarda daha iyisi vs varsa önerebilirsiniz.
Sadece kasa için 25000 TL bütçem var

Her türlü DDR5 AMD ekran kartından memnun kalmazsan çıkarır başka bir şey takar hayatına devam edersin. Diğerinde pek o şansın kalmayabilir.

bunun gibi intel nvidia bir sistem mi yoksa amd ve ddr5 bir sistem mi önerirsiniz
Not: Sistemleri almayı düşündüklerimden örnek olarak attım ama bütçe bu civarlarda daha iyisi vs varsa önerebilirsiniz.
Sadece kasa için 25000 TL bütçem var
ben amd olanı alırdım

Gençerdeki o sistemi almalısın tabi ki. Çok daha iyi bir sistem.

ikisini de alıp ekran kartlarını yerdeğiştir sonra ddr4 ü sat

Her türlü DDR5 AMD ekran kartından memnun kalmazsan çıkarır başka bir şey takar hayatına devam edersin. Diğerinde pek o şansın kalmayabilir.
peki sizce 28 bin tl ye 7600xt li sistem almak mantıklı mı
mesele 7600 lü sistemi aldığım zaman anakartı b650m k ya güç kaynağını ve kasayı seçince tekrardan 26 k oluyor
ama 7600xt aldığımda herhangi bir güncelleştirme yapamıyorum onda a620 anakart kalıyor
benim asıl düşüncem sistemi alayım daha sonra parça ekleyerek geliştirmek istiyorum o yüzden de anakartı mesela b650 alıp 2ç bir m2 ssd almak gibi planlarım var
sizce ne yapmalıyım
ben amd olanı alırdım
Gençerdeki o sistemi almalısın tabi ki. Çok daha iyi bir sistem.
4060 tı daha fazla fps verıyor ama yınede gencerdekını almak mantıklımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikisini de alıp ekran kartlarını yerdeğiştir sonra ddr4 ü sat
tabii efendim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,843
Üyeler
186,679
Son üye