doguhann1211
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Hmm anlamadım bu nasıl olacak ?ekran kartının Windows 10 işletim sistemi ile uyumlu olan güncel sürücüsünü kur çözülür.
Windows 10 20H2 Kullanıyorumekran kartının Windows 10 işletim sistemi ile uyumlu olan güncel sürücüsünü kur çözülür.
Hmm anlamadım bu nasıl olacak ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Windows 10 20H2 KullanıyorumŞuanda
![]()
Intel® Driver & Support Assistant
This application provides driver and software updates for your Intel hardware.www.intel.com
gerek yok tamamdır düzeldidevamı nedir![]()
Sana ne kadar teşekkür etsem az ? allah razı olsundostum denetim masasına gir ,hizmetlere tıkla herhangi bir hizmete tıklayarak ´İ´ ye bas
Alıntıyı görüntüle
sonra işaretlediğim hizmet kapalıysa yani sağda durduruldu yazıyorsa, sağ tıklayıp başlata bas
pc yi yeniden başlatmak gerekiyormudostum denetim masasına gir ,hizmetlere tıkla herhangi bir hizmete tıklayarak ´İ´ ye bas
Alıntıyı görüntüle
sonra işaretlediğim hizmet kapalıysa yani sağda durduruldu yazıyorsa, sağ tıklayıp başlata bas
şu anda açıldımı control panelipc yi yeniden başlatmak gerekiyormu
Şuan açılmadı ama restart atmakmı gerekiyorşu anda açıldımı control paneli
sistemi yeniden başlatŞuan açılmadı ama restart atmakmı gerekiyor
Alıntıyı görüntüleDostum yeniden başlatmadan önce sorayım dedim olmşmu daha açmam gereken şeyler varmı
Dostujm herşeyi yaptım şimdide böyle oldu ama burdada ekran gene gelmedi yotuubeden izleyip onlarıda yaptım çözüm yok sanırım SAD POST geldi
Dostujm herşeyi yaptım şimdide böyle oldu ama burdada ekran gene gelmedi yotuubeden izleyip onlarıda yaptım çözüm yok sanırım SAD POST geldi![]()
şunu indirip sürücüleri denetleyebilirmisinDostujm herşeyi yaptım şimdide böyle oldu ama burdada ekran gene gelmedi yotuubeden izleyip onlarıda yaptım çözüm yok sanırım SAD POST geldiAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Yani olmuyor