İNTEL GRAFİK PANELİ AÇILMIYOR

Reaksiyon skoru
12
Selam arkadaşlar bundan aylar önce açılan grafik panelim şimdi açtıgımda böyle bi ekranda kalıyor görev yöneticisinde açık oluyor burda açık olmuyo ekrana gelmiyor ayar falan yapamıyorum yardım edin SÜRÜMÜ GÜNCEL

Ekler

• wqqeqweqeqq.png
    wqqeqweqeqq.png
    295.1 KB · Hit: 37
En İyi Cevap
dostum denetim masasına gir ,hizmetlere tıkla herhangi bir hizmete tıklayarak ´İ´ ye bas
Görev Yöneticisi 4.04.2021 10_09_16.png

sonra işaretlediğim hizmet kapalıysa yani sağda durduruldu yazıyorsa, sağ tıklayıp başlata bas
ekran kartının Windows 10 işletim sistemi ile uyumlu olan güncel sürücüsünü kur çözülür.

dostum denetim masasına gir ,hizmetlere tıkla herhangi bir hizmete tıklayarak ´İ´ ye bas
Görev Yöneticisi 4.04.2021 10_09_16.png

sonra işaretlediğim hizmet kapalıysa yani sağda durduruldu yazıyorsa, sağ tıklayıp başlata bas

En İyi Cevap
1617520463924.png
devamı nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gerek yok tamamdır düzeldi

Alıntıyı görüntüle
Sana ne kadar teşekkür etsem az ? allah razı olsun :)

Alıntıyı görüntüle
pc yi yeniden başlatmak gerekiyormu

Dostujm herşeyi yaptım şimdide böyle oldu ama burdada ekran gene gelmedi yotuubeden izleyip onlarıda yaptım çözüm yok sanırım SAD POST geldi
1617522962338.png

Dostujm herşeyi yaptım şimdide böyle oldu ama burdada ekran gene gelmedi yotuubeden izleyip onlarıda yaptım çözüm yok sanırım SAD POST geldi
1617522962338.png
1617523002642.png

Yani olmuyor

Geri