intel hd 3000 pubg lite açarmı

ekran kartınız intel hd graphics 4000 değil 3000 yazıyor zaten. Maksimum 10.1 destekliyor açılmayacaktır oyun. Tek kafama Direct3D DDI 11.1 takıldı
1597249211125.png
4000 de yapılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

emülatörden PUBG mobile kur onu oyna istersen başka yolu yok
var da çok kötü

1597249211125.png
4000 de yapılıyor

var da çok kötü
4000 niye var

Alıntıyı görüntüle4000 de yapılıyor

var da çok kötü

4000 niye var
ayrıca burda destekler mi diye soracağınıza şuan oyunu kursaydınız anlardınız zaten

o değiştirebiliyorum
nasıl değiştirebiliyorsunuz?

ayrıca burda destekler mi diye soracağınıza şuan oyunu kursaydınız anlardınız zaten

kuruyorum zaten

güncelle diyorum orda intel hd 3000 intel hd 4000 oluyor 4000 diyince sürücü yüklüyor

testini de yaptım intel hd 3000 de csgo 50 fps alırken aynı yerde aynı ayarda intel hd 4000 yapınca oyun kendini bir yeniden başlatıyor dust 2 ye giriyorm 10 12 fps fark oluyor

kuruyorum zaten

güncelle diyorum orda intel hd 3000 intel hd 4000 oluyor 4000 diyince sürücü yüklüyor
siz güncelleyin sürücü yüklensin oyunu kurun kurunca bakın açılıyor mu diye bu kadar

testini de yaptım intel hd 3000 de csgo 50 fps alırken aynı yerde aynı ayarda intel hd 4000 yapınca oyun kendini bir yeniden başlatıyor dust 2 ye giriyorm 10 12 fps fark oluyor
10 12 fps fark azalıyor mu artıyor mu?

siz güncelleyin sürücü yüklensin oyunu kurun kurunca bakın açılıyor mu diye bu kadar

10 12 fps fark azalıyor mu artıyor mu?
artıyor

Geri