Neler Yeni

intel i3-12100f 3060ti vs ryzen 5600 6700xt mi hangi sistem?

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
İntel sistemi öneririm ancak 1080p de darboğaz yapar

Dr_X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hakan Çek
Mantis iyi daha her türlü

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Umut Can

mert103

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben amd almak istiyorum da intel yakın performans gösteriyor. ekran kartında da çok kafam karıştı emin olamıyorum. çok ikilemdeyim aslında. bi de bu fiyatlara alınır dimi bütün hazır sistem satan yerlere baktım da bu fiyatları kimse vermiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Umut Can
ben amd almak istiyorum da intel yakın performans gösteriyor. ekran kartında da çok kafam karıştı emin olamıyorum. çok ikilemdeyim aslında. bi de bu fiyatlara alınır dimi bütün hazır sistem satan yerlere baktım da bu fiyatları kimse vermiyor
Bu fiyatlar gayet normal. Fakat bazen ciddi kampanyalı kasalar çıkıyor. Onlara nazaran pahalı geliyor tabi. Performans anlamında rx 6700 xt daha başarılı. Fakat yine söylüyorum ki amd ekran kartında çok fazla hata ile karşılaştım. Nvidia fanı olma yolunda ilerliyorum gibi.

mert103

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fiyatlar gayet normal. Fakat bazen ciddi kampanyalı kasalar çıkıyor. Onlara nazaran pahalı geliyor tabi. Performans anlamında rx 6700 xt daha başarılı. Fakat yine söylüyorum ki amd ekran kartında çok fazla hata ile karşılaştım. Nvidia fanı olma yolunda ilerliyorum gibi.
6000 serisi için hatalar çok çok aza indirildiği söyleniyor. ona güveniyorum açıkçası yani ufak tefek hatalar için fp den kaçmak istemiyorum tabii çok büyük sorunlar olmadığı sürece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Umut Can
6000 serisi için hatalar çok çok aza indirildiği söyleniyor. ona güveniyorum açıkçası yani ufak tefek hatalar için fp den kaçmak istemiyorum tabii çok büyük sorunlar olmadığı sürece.
Ya zaten her kartta hata çıkacak diye bir şey yok tabi. Memnun kullanan milyonlarca insan var. İçinize sinerse deneyin derim o halde. Ne de olsa garantili ürün.

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Zam geldi mantise 200 tl ve 125 tl ye ssd yi 1 tb yapabiliyodun okuma yazma degeri dusmeden onunda stogu bitti bu yüzden üzdu yoksa bende ikilemdeyim amd m invida mi bi anlik gazla alicaktim baktim zamlanmis halen karar veremedim rx 6700xt kullanip hergun hata yiyorum diyende var hic hata almadim diyende paran varsa 3060 ti al uste kafan rahat eder 1.5 k için kudurmaya değmez benim bütçem yok olsa alirdim

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
3060 lı olanı alırdım tercih meselesi not 16k ya i3 3060 mı verilir ikisinide almazdım 14 falan olsa düşünülür

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
6700XT sistem hem fiyat hem cpu hem gpu hem anakart hem kasa konusunda avantajlı.

3060Ti sistem ise sadece PSU konusunda avantajlı

ram aynı

Ayrıca 6700xt DUAL modeli MODEL bazında Ventus 3060Tİ dan iyi

Dual>ventus

Top Bottom