Neler Yeni

İntel i5 12400f mi amd ryzen 5 5600 mü

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yasin Tural
Bu iki sistem arasında kaldım hangisini almak daha mantıklı olur.

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Alperen
5600 al kesinlikle, 12400f kullanıyorum önbellek konusunda eksik kalıyor

N11, trendyol gibi normalde hazır sistem satmayan, bu yönde bilinirliği olmayan yerlerden sistem alınmaz.

Alacaksan Vatan bilgisayardan al, İtopya'dan al, Gaminggentr den al ama o tür yerlerden alma.

Attığın itopyadaki o sistem iyi değil, anakart ve güç kaynağı kötü.

Benim sana tavsiyem bilindik youtuberların sistemleri oluyor. Bu noktada Pc hocası falan iyidir. Onları takip et, bütçene uygun bir sistem çıkardıklarında ordan al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yasin Tural
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
N11, trendyol gibi normalde hazır sistem satmayan, bu yönde bilinirliği olmayan yerlerden sistem alınmaz.

Alacaksan Vatan bilgisayardan al, İtopya'dan al, Gaminggentr den al ama o tür yerlerden alma.

Attığın itopyadaki o sistem iyi değil, anakart ve güç kaynağı kötü.

Benim sana tavsiyem bilindik youtuberların sistemleri oluyor. Bu noktada Pc hocası falan iyidir. Onları takip et, bütçene uygun bir sistem çıkardıklarında ordan al.
Hocam bu sistemi n11den satan sayfanın kendi sitesi falanda var o yüzden baktım önerebilceğin sistem var mı

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Android/İOS
Hocam bu sistemi n11den satan sayfanın kendi sitesi falanda var o yüzden baktım önerebilceğin sistem var mı
Şimdi gir bak bir sürü sistem bulursun. Ama kazık fiyata. Kampanya dönemlerini veya youtuberların hazır sistemlerini bekle. Ben öyle yaptım.

Pc hocasının 2024 kasım ayında çıkardığı şu sistemi aldım ben. Kasım ayı indirim ayıdır. Benim de bir sistem alma düşüncem vardı. Takip ettim. Yakalayınca direkt aldım. Sen de öyle yap.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yasin Tural
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi gir bak bir sürü sistem bulursun. Ama kazık fiyata. Kampanya dönemlerini veya youtuberların hazır sistemlerini bekle. Ben öyle yaptım.

Pc hocasının 2024 kasım ayında çıkardığı şu sistemi aldım ben. Kasım ayı indirim ayıdır. Benim de bir sistem alma düşüncem vardı. Takip ettim. Yakalayınca direkt aldım. Sen de öyle yap.
Hocam bekliyorum sistem ama bir kaç hafta içinde bile inanılmaz zamlar geliyo üstte itopyadan attığım pc bir kaç gün içinde 1.400 tl zamlandı o yüzden bir an önce alsam daha iyi olucak şuan tavsiye sistemlerin çoğu i3 işlemcili onu önerir misiniz?

selcukhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Selçuk Han Zengin
Merhabalar, fiyat artışları sizi yanıltmasın, önümüzdeki hafta tekrardan indirime girebilir, acele etmeyin, vok ta güzel sistem yayınlıyor...

ölücüadam42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ölücüadam42
Sistemlerden bağımsız 12400f daha iyi hem daha az güç tüketiyor hem oyunlarda ortalama olarak bir tık önde

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,194
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Yüksek önbellek sebebiyle ryzen 5600 daha iyidir. Özellikle online oyunlarda.

Top Bottom