COMMANDERR
80+ Bronze
GÖRENLER OLMUŞTUR. DA G9 SİSTEM ALMIŞTIM. ,İŞLEMCİMDE SIKINTI VARDI. İlk ram slotu ram ı okumayıp Vram ışığı yakıyordu anakart. Sorunun işlemcide çıkmıştı.
ALDIKDAN 1 GÜN SONRA İTOPYA YA KENDİ ELLERİMLE GÖTÜRMEME RAĞMEN ,İTOPYA DEĞİŞİM DEĞILDE GARANTİYE GİDECEĞİNİ SÖYLEDİ.
GEL GELELİM 1 KELİME ETMEDEN GARANTİYE GÖNDERDİM.
BUGÜN ÜLKEMİZDEKI İTOPYA MAĞAZASININ YAPMADIĞINI,İNTEL YAPTI.
İŞLEMCİNİN 1 ÜST MODELİNİ GÖNDERECEĞİNİ SÖYLEDİ (İ5 13400) 1 GÜN SONRA İSE TEKRAR Bİ MAİL ATTILAR.
YAŞADIĞINIZ SORUN İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜZ.
ELİMİZDEKİ 13400 STOKLARI HIZLI Bİ ŞEKİLDE BİTTİĞİ İÇİN , MEMNUNİYETİNİZ KAPSAMINDA
13400'Ün de 1 üst modeli olan i5 13500 ü Gönderdik Dediler.
BEN DEFALARCA İTOPYA DAN KENDİ AİLEMİ GEÇTİM , ÇEVREME BİLE İTOPYA YI ÖNERİYORDUM taki bu OLAY BAŞIMA GELENE KADAR.
ŞİKAYET VAR A YAZDIM, PROSEDÜR GEREĞİ Bİ Hatamız varsa hızlı bi şekilde döneceğiz yanıtı verdiler DÖNEN bile olmadı.
her şey İYİ İKEN GÜZELMİŞ ONU ANLADIM.
İlk olumsuzluğu yaşadım , ve 1 gün sonra götürmeme rağmen yinede kimse oralı olmadı.
Milyonluk şirket belki milyarlık.
5 binliranın peşinde koştu buda benim görüşüm.
ALDIKDAN 1 GÜN SONRA İTOPYA YA KENDİ ELLERİMLE GÖTÜRMEME RAĞMEN ,İTOPYA DEĞİŞİM DEĞILDE GARANTİYE GİDECEĞİNİ SÖYLEDİ.
GEL GELELİM 1 KELİME ETMEDEN GARANTİYE GÖNDERDİM.
BUGÜN ÜLKEMİZDEKI İTOPYA MAĞAZASININ YAPMADIĞINI,İNTEL YAPTI.
İŞLEMCİNİN 1 ÜST MODELİNİ GÖNDERECEĞİNİ SÖYLEDİ (İ5 13400) 1 GÜN SONRA İSE TEKRAR Bİ MAİL ATTILAR.
YAŞADIĞINIZ SORUN İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜZ.
ELİMİZDEKİ 13400 STOKLARI HIZLI Bİ ŞEKİLDE BİTTİĞİ İÇİN , MEMNUNİYETİNİZ KAPSAMINDA
13400'Ün de 1 üst modeli olan i5 13500 ü Gönderdik Dediler.
BEN DEFALARCA İTOPYA DAN KENDİ AİLEMİ GEÇTİM , ÇEVREME BİLE İTOPYA YI ÖNERİYORDUM taki bu OLAY BAŞIMA GELENE KADAR.
ŞİKAYET VAR A YAZDIM, PROSEDÜR GEREĞİ Bİ Hatamız varsa hızlı bi şekilde döneceğiz yanıtı verdiler DÖNEN bile olmadı.
her şey İYİ İKEN GÜZELMİŞ ONU ANLADIM.
İlk olumsuzluğu yaşadım , ve 1 gün sonra götürmeme rağmen yinede kimse oralı olmadı.
Milyonluk şirket belki milyarlık.
5 binliranın peşinde koştu buda benim görüşüm.
Son düzenleme: