Intel neden sürekli soket değiştiriyor?

En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
7,121
Bu soru normalde bir anda aklıma geldi ama sormadan geçemezdim. Daha LGA1700 bile yeniyken, önce LGA1851, sonra da LGA1954 çıkardılar. Ben bunun teknolojik gelişme ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bence bu, para kazanma hırsından başka bir şey değil

Bu soru normalde bir anda aklıma geldi ama sormadan geçemezdim. Daha LGA1700 bile yeniyken, önce LGA1851, sonra da LGA1954 çıkardılar. Ben bunun teknolojik gelişme ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bence bu, para kazanma hırsından başka bir şey değil
anakartları zaten pahalı bide zırt pırt soket değişince intel alası gelmiyor insanın bildiğin kendi kafalarına sıkıyorlar

bende lga1700 soket bir anakart var 14. nesile kadar alabiliyorum her şirket para kazanmak ister kendi tercihleri şuan ciddi anlamda piyasada geri düştüler zaten kim bilir ilerde belki 1700 soket devamı gelir

bende lga1700 soket bir anakart var 14. nesile kadar alabiliyorum her şirket para kazanmak ister kendi tercihleri şuan ciddi anlamda piyasada geri düştüler zaten kim bilir ilerde belki 1700 soket devamı gelir
gelmez

amd mafia intelin içine ajanlarını yerleştirdi inteli içten içe bitirme projesine başlandı tıpkı fenerbahçe gibi saçma işler görmek normal çok vakti kalmadı intelin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,417
Üyeler
174,723
Son üye
cubbeliahmet
Geri