Som güncellemeyle düzeldi o sorun.Bu kartta bir olay var directx versiyonu eski oyunlarda kotu performans veriyor cs go gibi tam aciklamasini hatirlayamadim
Som güncellemeyle düzeldi o sorun.Bu kartta bir olay var directx versiyonu eski oyunlarda kotu performans veriyor cs go gibi tam aciklamasini hatirlayamadim
Duzeldi dedigini arastirdim yazilimsal bir cozum getirmişler ama performansi hala kotu diger kartlara goreSom güncellemeyle düzeldi o sorun.
rtx 3060Bunun rakibi hangi karttı
benim alasım vardı tr ye gelince ama performans testlerine bakmam lazım
aynı kasa bende de var ışıklandırma yapınca çok güzel duruyormuş bende hiç ışıklandırma yok3060/3060Ti diye hatırlıyorum ama emin değilim.
Kart böyle basit setuplarla birlikte çok şık duruyor.
Alıntıyı görüntüle
İlk değil. 1999 Gölcük depreminden önce de GPU işindeydiler (hatta 80'lerden beri. Bu sadece bir misal):Ekran kartı ihtiyacım olsa kesinlikle alırdım, ilerde çocuklara anlatacak hikayemiz olurdu ilk Intel ekran kartından bende vardı falan.
Hocam ya risk alınıp vurdun yapılır ya da fena kazık yenilirAlınmaz. Pek optimize bir kart da değil. Mesela bazı oyunlarda 3070'le çekişiyor baI oyunlarda 3060 ile arasında %20 fark ile geride kalıyor.