Neler Yeni

İntel stok fanı oyuna girince çıldırıyor

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Alperen
Selamlar kullandığım sistem yeni geldi, driver vb yapılması gereken her şeyi yaptım. Oyuna girdikten sonra işlemci fanı kafayı yiyor çok fazla ses çıkartıyor, sıcaklık değerleri 60 65 arasında geziyor. Oyundayken çok ses çıkartan fan, alt tab atıp masaüstüne geçtiğimde susuyor; tekrar alt tab yapıp oyuna geçince tekrar çok hızlı dönmeye başlayıp garip bir ses çıkarıyor. Bu konuda neler yapabilirim fikirlerinizi paylaşın lütfen. İyi bayramlar dilerim.
df908a8d-7ccd-409c-a4bc-7095aeb1c3c1.jpg

1687957185672.png

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş
Selamlar kullandığım sistem yeni geldi, driver vb yapılması gereken her şeyi yaptım. Oyuna girdikten sonra işlemci fanı kafayı yiyor çok fazla ses çıkartıyor, sıcaklık değerleri 60 65 arasında geziyor. Oyundayken çok ses çıkartan fan, alt tab atıp masaüstüne geçtiğimde susuyor; tekrar alt tab yapıp oyuna geçince tekrar çok hızlı dönmeye başlayıp garip bir ses çıkarıyor. Bu konuda neler yapabilirim fikirlerinizi paylaşın lütfen. İyi bayramlar dilerim.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sesin fanlardan geliyor oluğuna eminmisiniz? Oyundan geliyor olmasın sakın? Veya belkide fanınız hatalı üretimdir.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,650
İsim
uwu
12100f kullanıyorum aynı. :/

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
12400F var bendede oyundayken fan hızlı çalışıyor ama öyle abartılacak seviyede değil. Belki kasanın fanlarından geliyordur o ses.

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sesin fanlardan geliyor oluğuna eminmisiniz? Oyundan geliyor olmasın sakın? Veya belkide fanınız hatalı üretimdir.
cpu fanından geldiğinden eminim, kablo vs. değiyor öyle mi ses çıkartıyor diye kontrol sağladım ama yok fandan geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

12100f kullanıyorum aynı. :/
bunun çözümü yok mu can sıkıcı bir durum
Mesaj otomatik birleştirildi:

12400F var bendede oyundayken fan hızlı çalışıyor ama öyle abartılacak seviyede değil. Belki kasanın fanlarından geliyordur o ses.
cpu stok fandan geliyor eminim alt tab atıp masaüstü oyun yaptıkca farkediliyor ses değişikliği

Top Bottom