İntel Ve Amd Farkları

Reaksiyon skoru
26
Merhabalar ben ryzen 5 2600x ve gtx 1660 super ekran kartı almak istiyordum bilgisayardan anladığını söyleyen bir arkadaş nvidia ekran kartına intel islemcinin daha iyi performans vereceğini ryzen 5 2600x işlemcisine rx 580 iyi gideceğini söyledi sizin düşünceleriniz neler ve amd intel arasındaki farklar nelerdir ?

yalllllan :) tercihin daha sağlam onun tercihinden..

Merhabalar ben ryzen 5 2600x ve gtx 1660 super ekran kartı almak istiyordum bilgisayardan anladığını söyleyen bir arkadaş Nvidia ekran kartına Intel islemcinin daha iyi performans vereceğini ryzen 5 2600x işlemcisine rx 580 iyi gideceğini söyledi sizin düşünceleriniz neler ve AMD Intel arasındaki farklar nelerdir ?
Öyle bir dünya yok.
Ryzen 5 2600X'e denk intel işlemcilerin fiyatı bu işlemciyle aynı fiyatta değil.
O yüzden aklına koyduğun o ikiliyi tercih et.

Arkadaşın seni trolluyor sanırım öyle bişey yok

Öyle bişe yok markaların aynı olması birbirine avantaj sağlamaz

Merhabalar ben ryzen 5 2600x ve gtx 1660 super ekran kartı almak istiyordum bilgisayardan anladığını söyleyen bir arkadaş Nvidia ekran kartına Intel islemcinin daha iyi performans vereceğini ryzen 5 2600x işlemcisine rx 580 iyi gideceğini söyledi sizin düşünceleriniz neler ve AMD Intel arasındaki farklar nelerdir ?
Arkadaşınız saçmalamış.
Eğer sistem henüz almadıysanız GTX 1660 Super + Ryzen 5 1600 AF almanızı tavsiye ederim.

külliyen yalan öyle bir şey yok markaların birbirine bir ekstra performansı bulunmuyor

Konudan bağımsız ama 2600X yerine 3600 tercih edebilirsiniz. Daha performanslı olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,682
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri