Intel Xeon Sistem Mantıklımı ?

bozuk

80+
Reaksiyon skoru
8
Bu devirde Xeon E5-2698V4 lu sistem dizmek mantıklımı.Eskidimi artık . Herhangi bir sunucu kurmuyacağım ama sanal makineler ile çalışıyorum . Sizce normal bir sistem toplamakmı yoksa workstation sistem toplamakmı 64GB ECC ram 3000mhz ve rx580 8gb (bana görüntü versin yeter) ekran kartı takmak istiyorum mantıklımı size sormak istedim oyun vs oynamıyorum dediğim gibi sanal makine için bildiğim kadarı ile ekran kartı çok önemi değil gerekse bile rx580nin yeteceğini düşünüyorum.Bütcemi zorlarsam ekran kartını yükseltebilirim tavsiyeniz nedir?Ama önce bu sistem mantıklımı ona karar vermek lazım.

1693405669766.png
1693405609988.png
1693405550190.png
Görseller Temsilidir.

Yeni nesil parcalar is konusunda da oyunda da cok daha iyi, kesinlikle eski nesil onermem

rx580 bile gerek yok.görüntü verecek bir şey yeterli olur.workstation olarak xeon sistem bence mantıklı.

20k 2.el urun kullanirim sıkıntı yok

Şuan elimde buna benzer bir sistem mevcut ztn sadece işlemci 1600af ve 32 3600mhz ram var.Sistemi satıp dediğim şekilde toplamak isityorum yada işlemciyi r5 5600 e cıkartmak.Sanki işlemciyi upgrade etmek daha mantıklı olacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asus B450M pro gamıng anakartı ıcın iş odaklı hangi işlemciyi önerirsiniz

işlemci yükseltmek daha mantıklı geldi bana ayrıca rami de 64gb yaparsınız anakartınız destekliyorsa

işlemci yükseltmek daha mantıklı geldi bana ayrıca rami de 64gb yaparsınız anakartınız destekliyorsa
B450 anakart için hangi işlemciyi önerirsiniz şuanlık elimde rx570 4gb ekran kartı var konudada dediğim gibi ztn pek işim yok 3 monıtore goruntu saglasın yeter ve bana yetıyorda ıs burda baslıyor ben guclu bır ıslemcı alırsam sorun olurmu ztn ekran kartlık bır ısım yok

işlemci ilanı boş bu arada adam cevap vermiyor kaç kez yazdım

B450 anakart için hangi işlemciyi önerirsiniz şuanlık elimde rx570 4gb ekran kartı var konudada dediğim gibi ztn pek işim yok 3 monıtore goruntu saglasın yeter ve bana yetıyorda ıs burda baslıyor ben guclu bır ıslemcı alırsam sorun olurmu ztn ekran kartlık bır ısım yok
hayır bi sorun olmaz. elinizdeki yeterli olur diye düşünüyorum ve b450 anakarta r5 5600 güzel gider. ama yanlış anlamadıysam sistem uzun süreler açık kalacak ve işlemci ağırlıklı çalışacaksa iyi bir soğutma almanızı öneririm

hayır bi sorun olmaz. elinizdeki yeterli olur diye düşünüyorum ve b450 anakarta r5 5600 güzel gider. ama yanlış anlamadıysam sistem uzun süreler açık kalacak ve işlemci ağırlıklı çalışacaksa iyi bir soğutma almanızı öneririm
tesekkurler yardımınız ıcın

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Geri