Neler Yeni

Öneri İntel'de Yine Soket Değişiyor !! Nova Lake işlemciler ile LGA 1954 Geliyor !!

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ömer Murat KARACA
Tabii ki sürekli değişmesi iğrenç ancak 1851'i alan olmadı zaten, direkt 1700'den 1954 sokete geçiş gibi düşünülebilir.

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
ahmet
Beyler beyler ben size söyleyeyim intel bu sefer bence akıllandı ve güzel gelecek inşallah öyle olur rekabet bizim için önemli fan boyluk yapmaya gerek yok herkes en iyisini en ucuza ister kim verirse alır

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,446
İsim
Berk
yahu bilmediğimden soruyorum ama bu işlemcinin pinlerini neden aynı yapmıyorlar işlemci demek yeni anakart demek yeni teknoloji mimari ekliyorlarsa bunları hali hazırdaki pinlere uygun yapsalar ya yada şuanki teknolojiye göre anakartın üzerine 50-100 tane boşta duran pin yuvası eklesinler ileride çıkan yeni işlemciye uygun olur hem çok mu zor gerçekten bunları yapmak hepsi kartel olmuş birbirlerini koruyorlar

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Ahmet Yıldırım
Kendi kendini yok eden firma 😃
Acaba kim intelin çöp işlemcileri için yeni anakart alipta kullanma zahmetine girecek
Sadece oyun oynayanlar için böyle, düşük bütçede render almak için işlemci alanlar var. 10k civarı intel işlemcilerde 20 çekirdek var. Ne yapsın 8 çekirdekli amd mi alsın?

Ricardo Quaresma-

80+ Silver
Sadece oyun oynayanlar için böyle, düşük bütçede render almak için işlemci alanlar var. 10k civarı intel işlemcilerde 20 çekirdek var. Ne yapsın 8 çekirdekli amd mi alsın?
son zamanlardaki amd tekelleşmesine bakarsak intelin soket değişmesi çok yanlış hareket,renderda amdden önde oldugunun farkındayımki fiyat olarakta genel olarak berbat çıkartıyor yeni soketteki işlemcileri.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İntel bir zamanlar premium olarak anılırken artık sadece mantıksız, 2 nesilde bir soket değişen, sorunlu işlemciler üreten bir marka oldu. AMD Ryzen ile birlikte intel'in hegemonyası sona erdi

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ömer Murat KARACA
Beyler beyler ben size söyleyeyim intel bu sefer bence akıllandı ve güzel gelecek inşallah öyle olur rekabet bizim için önemli fan boyluk yapmaya gerek yok herkes en iyisini en ucuza ister kim verirse alır
Katılıyorum. Son kozlarını oynayacaklar riske atmak istemeyip sıfırdan soket yapmışlar diye düşünüyorum. 16. Nesilde de beceremezlerde piyasada sadece AMD kalacak. Bu da biz kullanıcılar açısından çok kötü.

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
ahmet
intel busefer iyi gelir niye derseniz mimarı değistirmesi kötü birşeyi değil mecburen yapıyor rakibi 120w ile işleri yaparken 400w işlemciyle olacak iş değildi tsmc boşuna gitmedi artık performans verimlilik üzerine oynayacak belliki zaten sistemi oturtursa 3 4 nesil aynı soket ile devam eder aklı mantığı olan cio bunu yapar eğer yapamıyorlarsa istifa etsinler beni alsınlar daha iyi yürütürüm a...

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
897
İsim
Alperen Yılmaz
rakibinin gücünü geçmek zorunda şuanda intel yoksa marka elden gidicek son şansları dikkatli davranacaklar gibi

jayjay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kağan Karasu
Umarım Intel dikiş tutturur ve uzun süre destekler bu soketi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular