Ömer Murat KARACA
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,584
Tabii ki sürekli değişmesi iğrenç ancak 1851'i alan olmadı zaten, direkt 1700'den 1954 sokete geçiş gibi düşünülebilir.
Sadece oyun oynayanlar için böyle, düşük bütçede render almak için işlemci alanlar var. 10k civarı intel işlemcilerde 20 çekirdek var. Ne yapsın 8 çekirdekli amd mi alsın?Kendi kendini yok eden firma
Acaba kim intelin çöp işlemcileri için yeni anakart alipta kullanma zahmetine girecek
son zamanlardaki amd tekelleşmesine bakarsak intelin soket değişmesi çok yanlış hareket,renderda amdden önde oldugunun farkındayımki fiyat olarakta genel olarak berbat çıkartıyor yeni soketteki işlemcileri.Sadece oyun oynayanlar için böyle, düşük bütçede render almak için işlemci alanlar var. 10k civarı intel işlemcilerde 20 çekirdek var. Ne yapsın 8 çekirdekli amd mi alsın?
Katılıyorum. Son kozlarını oynayacaklar riske atmak istemeyip sıfırdan soket yapmışlar diye düşünüyorum. 16. Nesilde de beceremezlerde piyasada sadece AMD kalacak. Bu da biz kullanıcılar açısından çok kötü.Beyler beyler ben size söyleyeyim intel bu sefer bence akıllandı ve güzel gelecek inşallah öyle olur rekabet bizim için önemli fan boyluk yapmaya gerek yok herkes en iyisini en ucuza ister kim verirse alır