İNTELİN YENİ X3D İŞLEMCİSİ 52 ÇEKİRDEK OLABİLİRMİŞ?

kaangms

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
301
İnternetteki bazı kaynaklara dayanarak intelin yeni x3d işlemciler üzerinde çılgın birşeyler yapacağını söylüyor. 144mb önbellek olabilirmiş.

Oyun performanslarında amd x3d işlemcileri yakalayamazsa batacağını anladılar herhalde

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
İnternetteki bazı kaynaklara dayanarak intelin yeni x3d işlemciler üzerinde çılgın birşeyler yapacağını söylüyor. 144mb önbellek olabilirmiş.
olsun olsun da surekli soket degistirmesinler ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

am5 gibi uzun sureli bir sey olacagi garanti olsa intelden baska bir sey almazdim. seviyorum su firmayi ama soket degistirip duruyorlar

biz am5 devam fp çıkaracaklarına zerre inanmıyorum

Olum 52 çekirdek ney ?
Benim 6 çekrdekli 7500f in garibanlık .

O kadar çekirdeği ne yapcaz? Intel heralde 7800x3d geçip threadripper ile kapıştıracak

benim 10 çekirdek olan 13400f ile bakıştık

Anlık benim gariban 16 çekirdekli 13500 :peepo1:

Hiçbir türlü amd kanadına yaklaşamaz. X3D bittiği yerde threadripper başlar, threadripper bittiği yerde epyc başlar. AMD'de üst klaslarda çeşit çok. İntel xeona 2x atıyor epyc. Ancak zaten oyuncular için değil bunlar.

Bu arada iki üreticinin en top modellerinde bile l1-l2 cachede önde olan intel. Amd neden yüksek mb l1-l2 çıkaramıyor anlamıyorum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,191
Üyeler
192,637
Son üye
Fotamako
Geri