İNTELMİ AMDMİ? 2025.

Bir Ara Birleşeceklerdi Ne Güzel İşlemciler Çıkacaktı Diye Umut Ediyordum Ama İşler Git Gide Shit'e Sardı :)
keşke birleşselerdi kardom sende şahitsin yani kardom yapsalar yaparlardı sonra gitti sende gördün ceo vahiy falan paylaştı yuhanna dan mı ne o kadar mathew incili falan dururken tam sıkıntılı eleman intel yöneticileri...

soru ekleri ayrı yazılır. AMD

Ekran Kartında İntele Rakip Miydiki ?

Nvdia Diyorsan Pek Sanmam Dişli Rakip İntel Gibi Pısırık Değil .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir Ara Birleşeceklerdi Ne Güzel İşlemciler Çıkacaktı Diye Umut Ediyordum Ama İşler Git Gide Shit'e Sardı :)
Nvdia dan bahsediyorum. Açıksası bence 5000 serisinde beklentilerin altında kaldılar. Amd ise 9060 vs 9070 lerde iyi işler yaptı. Kaldıki fsr da çok gelişti. Birde frame gen denilen muhabbet gelirse işler kızışır.

soru ekleri ayrı yazılır. AMD
Pardon :D

Nvdia dan bahsediyorum. Açıksası bence 5000 serisinde beklentilerin altında kaldılar. Amd ise 9060 vs 9070 lerde iyi işler yaptı. Kaldıki fsr da çok gelişti. Birde frame gen denilen muhabbet gelirse işler kızışır.
Amd Çok Geriden Geliyor Hep Saf Güç Olarak Halen Güçlü Ama Teknoloji Olarak Nvidia'nın Önüne Biraz Zor Geçer .

Dişli Rakip İntel Gibi Pısırık Değil .
Dişli demek bile küçümsemek olur, Microsoft bile rakibi değil NVIDIA nın :D

Nvdianın öve öve bitirilemeyen teknolojilerinden sadece dlls ve mfg kullanılııyor bence. Diğer özellikleri kullanan kesim %10-15 flndır
AMD herzaman çin malı versiyonudur NVIDIA nın, bu zamana kadar hiç arkadan gelmeden sadece kendine has teknolojisi olup sektörü sarsamadı. Herzaman ilk NVIDIA yaptı sonradan çin malı versiyonunu çıkardı amd.

Öncelikle herkese merhaba.

Bugün yıllardır sıra gelen klişe soruyu 2025 ağustos itibariyle sizlere tekrardan sormak istiyorum.

Şuan hangi işlemciyi kullandığınızı unutun kısaca fanatiklik veya fanboyluk yapmayın.

Dürüst bir şekilde günümüzde size göre hangi işlemci daha iyi ve neden daha iyi bunu bilmek istiyorum

Teşekkürler.
oyun ve render için amd yapay zeka için intel

Dişli demek bile küçümsemek olur, Microsoft bile rakibi değil NVIDIA nın :D

AMD herzaman çin malı versiyonudur NVIDIA nın, bu zamana kadar hiç arkadan gelmeden sadece kendine has teknolojisi olup sektörü sarsamadı. Herzaman ilk NVIDIA yaptı sonradan çin malı versiyonunu çıkardı amd.
Dişli İşte :kizginpeepo:

AMD renderda geçtimi inteli, işlemcide takip etmiyorumda en son single core da intel rekor kırmıştı.
ben olsam amd tercih ederim render içinde olsa intel en son 14900k lardan sonra performansını kısmışlardı işlemcinin

o etiketten kurtulamaz sanıyordum inteli, unuttular sanırım kimse konuşmuyor, AMD nin işlemcileri everyone olarak daha mantıklı her şey yapılabiliyor.
İntelden Verim Almak İstiyorsan Sıvı Nitrojen İle Yanan Kıçı Soğutman Lazım :kekw:

Geri