- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,576
soru değildi. AMD
Aynen bro herkes iftiracıBir iftiracı daha. Eleştiri yaparken hakaret etmemeyi ne zaman öğreneceksiniz dostum?
Adam en başında bunları belirtseydi böyle bir konuşma olmayacaktı bunun nesini anlamamak için direniyorsun? Adam sonradan kendini açıklamış olmuş bitmiş ne bu atarlar böyle? Konu çözüme kapanmış zaten uzatmayın daha fazla herkes işine gücüne baksın.
dostum adam sormuş, sen de cevabı vereceksin bu kadar basit. şurayı technopat'a çevirmeyinO zaman niye gelip buraya konu açıyorsun kardeşim, adam sana önerisini söylüyor sen gidip böyle bir cevapla dönersen kusura bakma da, " sen ne dersen de ben kendi bildiğimi okuyacağım" demeye getiriyorsun binevi. Sen "Bazı kişiler" in tavsiyesini dinle böylece kimsenin içinde " acaba " diye bir düşünce kalmaz.
Kardeşim tek yorum okuyup geçmeyin, altları da okuyun sonraki sefere.dostum adam sormuş, sen de cevabı vereceksin bu kadar basit. şurayı technopat'a çevirmeyin
Bu senin için de geçerli.Aynen bro herkes iftiracı![]()
okudum, gene haksızsınKardeşim tek yorum okuyup geçmeyin, altları da okuyun sonraki sefere.
Bu senin için de geçerli.
OkudumKardeşim tek yorum okuyup geçmeyin, altları da okuyun sonraki sefere.
Bu senin için de geçerli.
Evet burda sen hariç kimse kimseyi yargılamadi dostum zaten iyi forumlar.Yargılamak benim işim değil zaten ama diğer hiç kimsenin de işi değil iyi forumlar ahbap.
Konu sahibi istemiyor zaten, iftira atacak başka birini bulun ya da hiç kimseye iftira atmayın.