Neler Yeni

İnternet altyapım yok

Berk10065

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berk Esen
Kardeşim ilk öncelikle bizimde alt yapımız yoktu. Babamla beraber altyapıya ayarlayan kişilerle görüştü. En az 6 ay dedi. Ama benim Bi arkadaşım var. Baya tanındıkmış Babası ona anında yaptılar özel. Daha sonra alt yapı işi olmadığı için. Türk Telekom u tanıdıkları vardı onlarla konuştu. Eve getittirdi. Dışarıdaki elektrik direğinden ayarladılar. Parası ne kadar bilmiyorum.

TheTitanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emre Tuna
Kardeşim ilk öncelikle bizimde alt yapımız yoktu. Babamla beraber altyapıya ayarlayan kişilerle görüştü. En az 6 ay dedi. Ama benim Bi arkadaşım var. Baya tanındıkmış Babası ona anında yaptılar özel. Daha sonra alt yapı işi olmadığı için. Türk Telekom u tanıdıkları vardı onlarla konuştu. Eve getittirdi. Dışarıdaki elektrik direğinden ayarladılar. Parası ne kadar bilmiyorum.
doğru diyorsun torpil bu işte çok etkili

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Talat
bulunduğum bölgede ne yazikki internet altyapısı yok. hangi firma en hızlı şekilde internet alyapısı bağlar bazı yerlerde toplu şekilde imza atarsanız daha hızlı şekilde sonuç alırsınız demişler ancak böyle bir imkanımız yok çünkü evimiz apartman değil 1 aile kalıyoruz o nedenle onu gerçekleştiremem bazı kişiler süperboxa geçiş yapmamı söylediler onun fiyatı ve internet hızı içime sinmedi yani kısaca sorum sizce hangi firmaya altyapı için başvuru yapıyım bana ne kadar sürede geri dönerler veya altyapısız bir şekilde kullanabileceğim önerdiğiniz bir şey varmı
Benim de aynı sorunum vardı evimin 600 mt uzaklıkta ınternet var ama bulunduğum yerde alt yapı yok du ben Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradığımda bana internetin size ulaşması 6 ay sürer dediler 1.5 yıl geçti ne arayan var nede soran iş nedeniyle başla yere taşındım şuan bulunduğum yerde alt yapı var kullanıyorum size şimdiden kolay gelsin işiniz bıraz zor ?

TheTitanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emre Tuna
Benim de aynı sorunum vardı evimin 600 mt uzaklıkta ınternet var ama bulunduğum yerde alt yapı yok du ben Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradığımda bana internetin size ulaşması 6 ay sürer dediler 1.5 yıl geçti ne arayan var nede soran iş nedeniyle başla yere taşındım şuan bulunduğum yerde alt yapı var kullanıyorum size şimdiden kolay gelsin işiniz bıraz zor ?
vay be gerçekten durum üzücü ama en azından bi şekilde internete erişmişsin :D

Tyrael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muharrem Koçak
Çevredeki binalardada internet yoksa onlardanda imza toplayarak altyapı için başvurabilirsin (tabi o insanlarda istiyorsa). Eğer yoksa telefon hattından internet veriliyor diye biliyorum ama hızı bi fiber kadar olmaz.

TheTitanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emre Tuna
Çevredeki binalardada internet yoksa onlardanda imza toplayarak altyapı için başvurabilirsin (tabi o insanlarda istiyorsa). Eğer yoksa telefon hattından internet veriliyor diye biliyorum ama hızı bi fiber kadar olmaz.
çevredeki binalarda internet erişimi var normal internet hızında olsun yeterli benim için

Tyrael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muharrem Koçak
Benzer bir sorunu bende yaşamıştım sağım ve solumdaki binada internet vardı. superonline ekibi biz taşınmadan önce gelip fiberi binanın önünden binaya bağlayalımmı dediklerinde yöneticimiz yok demiş. Bu sorunu Superonline in o bölgedeki sorumlu ekibiyle görüşerek halletmiştik. O bölgede size interneti sağlıyacak firmanın şubesiyle görüşmek faydalı olabilir.

TheTitanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emre Tuna
Benzer bir sorunu bende yaşamıştım sağım ve solumdaki binada internet vardı. superonline ekibi biz taşınmadan önce gelip fiberi binanın önünden binaya bağlayalımmı dediklerinde yöneticimiz yok demiş. Bu sorunu Superonline in o bölgedeki sorumlu ekibiyle görüşerek halletmiştik. O bölgede size interneti sağlıyacak firmanın şubesiyle görüşmek faydalı olabilir.
çok teşekkür ederim en yakın zamanda uygulayacağım

Top Bottom