Neler Yeni

İnternet bağlanmıyor

BjkShisui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Oğuzhan GÖKÇE
Arkadaşlar merhaba dsl ısığı yanıyor modemde ancak internet ışıgı yanmıyor 192.168.1.1 e girdim modem ayarlarına hersey yeşil ama wan ipv4 de kırmızı nokta var ve kimlik doğrulama başarısız oldu diyor acil yardım edebilecek var mı?

BjkShisui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Oğuzhan GÖKÇE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba dsl ısığı yanıyor modemde ancak internet ışıgı yanmıyor 192.168.1.1 e girdim modem ayarlarına hersey yeşil ama wan ipv4 de kırmızı nokta var ve kimlik doğrulama başarısız oldu diyor acil yardım edebilecek var mı?
+

xAhmetBilgin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ahmet Bilgin
iss i arayıp yardım istemeyi denemenizi öneririm

BjkShisui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Oğuzhan GÖKÇE
TurkNet i mi

ReisiCabo

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
alibakici
tahminimce internetinizde geçici bir sorun oluşmuş halendaha devam ediyorsa modeminize giden adsl kablosunda bir oynama olmuş olabilir onu bi kontrol et

BjkShisui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Oğuzhan GÖKÇE
tahminimce internetinizde geçici bir sorun oluşmuş halendaha devam ediyorsa modeminize giden adsl kablosunda bir oynama olmuş olabilir onu bi kontrol et
Dsl hep yanıyor sıkıntı yok ama internet ısıgı yanmıyor

mertkuskapan

Software Developer
Yönetici
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Mert Kuşkapan
Instagram
mertkuskapan
Twitter
mertkuskapan
Facebook
helpmert

modemin internete bağlanıyor ama isp tarafından ip alamıyor. Bunun nedeni genellikle yanlış kullanıcı adı ve şifreden kaynaklanıyor.
ppoe ayarlarından 438743@ttnet gibi olan k.adı ve şifreni doğru gir gerekirse yeni oluştur. Sorun devam ederse VLAN-ID'dendir.
ADSL ise: 0-35
VDSL ise - 8-35

Top Bottom