İnternet Bağlantı Sorunu

Murathann

80+
Reaksiyon skoru
82
iyi akşamlar super online kullanıyorum modemm salonda salonla odam arasında 1 duvar var sadece karşım salon yani biraz az çekiyor internetim masaüstü kullanıcısıyım anten ise asus un bir antenli interneti. antenlerin ikiside aynı pozisyonda havaya bakmakda. daha hızlı alabilmesi vs. tarzı şeyler için ne yapmam gerekir antenleri ne tarafa yöneltmeliyim? birde kasaya bağladığım antenin ışığı yanıp yanıp sönmeke bazen de sabit kalmakta bunun sebebi nedir?

iyi akşamlar super online kullanıyorum modemm salonda salonla odam arasında 1 duvar var sadece karşım salon yani biraz az çekiyor internetim masaüstü kullanıcısıyım anten ise Asus un bir antenli interneti. antenlerin ikiside aynı pozisyonda havaya bakmakda. daha hızlı alabilmesi vs. tarzı şeyler için ne yapmam gerekir antenleri ne tarafa yöneltmeliyim?
Sinyal artırıcı bi cihaz vardı onu alabilirsin. Antenin önünde bir şey olmasın önü tamamen açık olsun onun dışında yeni cihaz gerekir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi akşamlar super online kullanıyorum modemm salonda salonla odam arasında 1 duvar var sadece karşım salon yani biraz az çekiyor internetim masaüstü kullanıcısıyım anten ise Asus un bir antenli interneti. antenlerin ikiside aynı pozisyonda havaya bakmakda. daha hızlı alabilmesi vs. tarzı şeyler için ne yapmam gerekir antenleri ne tarafa yöneltmeliyim?
Lütfen spam yapma

Sinyal artırıcı bi cihaz vardı onu alabilirsin. Antenin önünde bir şey olmasın önü tamamen açık olsun onun dışında yeni cihaz gerekir

Lütfen spam yapma
cihazı zaten yeni aldım

Lütfen spam yapma
spam yyapmadım ki

Link at bi bakıyım

iyi akşamlar super online kullanıyorum modemm salonda salonla odam arasında 1 duvar var sadece karşım salon yani biraz az çekiyor internetim masaüstü kullanıcısıyım anten ise Asus un bir antenli interneti. antenlerin ikiside aynı pozisyonda havaya bakmakda. daha hızlı alabilmesi vs. tarzı şeyler için ne yapmam gerekir antenleri ne tarafa yöneltmeliyim? birde kasaya bağladığım antenin ışığı yanıp yanıp sönmeke bazen de sabit kalmakta bunun sebebi nedir?
Yanıp sönen ışık flash belleklerdeki gibi veri giriş çıkışı olduğu zaman yanan ışık.

Yanıp sönen ışık flash belleklerdeki gibi veri giriş çıkışı olduğu zaman yanan ışık.
peki antenleri ters çevirip modeme doğru yöneltmeli miyim yoksa yukarı normal olarak mı kalsın

Dostum kullandığın alıcı gayet iyi demek ki o kadar oluyor bundan kurtulman için kablo çekmen gerek fakat yerin yokmuş. Öyle antenle oynamakla düzelmez
antenler ne tarafa bakmalı

peki antenleri ters çevirip modeme doğru yöneltmeli miyim yoksa yukarı normal olarak mı kalsın

antenler ne tarafa bakmalı
Antenleri farklı konumlara çevirirseniz daha iyi bir performans alırsınız.
Ne tarafa çevireceğiniz cihazların konumuna bağlı, deneyerek bulabilirsiniz.

Size şöyle bir video tavsiye edeceğim;

Geri