Neler Yeni

İnternet Bağlatma Yardım

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Arkadaşlar merhabalar hiç internet olmayan bir eve yani eve gelen bir telefon kablosu bile bulunmuyor.Ev müstakil herhangi bir kutu vs yok ben internet çektirmek istediğimde misal turkneti arasam başvuru yapsam.Normal kurulum ücretimi alırlar yoksa başka bir olay mı çıkar.Sorum şu evime internet çekim işlemi zor olurmu ? olmama imkanı var mı ? Olursa çok bir ücret çıkar mı ? yardımcı olursanız sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Hüseyin döngel
KNK SORGULA ALTYPINI

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Hüseyin döngel
OLMAMA İMKANI SANMIYORUM BELKİ TEL KABLO ÜCRETİ FALAN ALABİLİRLER BİİZM KUZEN ÖZEL HAT ÇEKTİRMİŞTİ DİREK VE KALO PARASIDA ALMIŞLARDI (ÖZEL) YANİ BELKİ LAMAYABİLİRLERDE

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
OLMAMA İMKANI SANMIYORUM BELKİ TEL KABLO ÜCRETİ FALAN ALABİLİRLER BİİZM KUZEN ÖZEL HAT ÇEKTİRMİŞTİ DİREK VE KALO PARASIDA ALMIŞLARDI (ÖZEL) YANİ BELKİ LAMAYABİLİRLERDE
Saadece kurulum ve kablo ucretiyse iyi ekstra masraf cikmasinda

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Altyapınızı sorguladınız ve var gözüküyor ise.
Başvuru yapmanız yeterli olur diye düşünüyorum ama TurkNet yerine Millenicom tercih edin.

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Altyapınızı sorguladınız ve var gözüküyor ise.
Başvuru yapmanız yeterli olur diye düşünüyorum ama TurkNet yerine Millenicom tercih edin.
Zaten millenicom dusunuyorum ornek olsun diye soylemistim acaba millenicoma sorma imkanim varmi musterisi whatsapptan yazsam yardimci olurlar mi de

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Zaten millenicom dusunuyorum ornek olsun diye soylemistim acaba millenicoma sorma imkanim varmi musterisi whatsapptan yazsam yardimci olurlar mi de
Ne hakkında?
Altyapı sorgulatınca gözüküyor ise sorun olmaz.
Bir de herhangi bir firma adı vererek şu firmadan geçtim derseniz kurulum ücreti almıyorlar.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Ne hakkında?
Altyapı sorgulatınca gözüküyor ise sorun olmaz.
Bir de herhangi bir firma adı vererek şu firmadan geçtim derseniz kurulum ücreti almıyorlar.
Adam evde kablo yok diyor sen başka firmadan geçtim de diyorsun kurulum ücreti verme diyosun adam eve ilk defa internet çektircek :D

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Arkadaşlar merhabalar hiç internet olmayan bir eve yani eve gelen bir telefon kablosu bile bulunmuyor.Ev müstakil herhangi bir kutu vs yok ben internet çektirmek istediğimde misal turkneti arasam başvuru yapsam.Normal kurulum ücretimi alırlar yoksa başka bir olay mı çıkar.Sorum şu evime internet çekim işlemi zor olurmu ? olmama imkanı var mı ? Olursa çok bir ücret çıkar mı ? yardımcı olursanız sevinirim.
Altyapı varsa kabloyu gizlemiş olabilirler. İstersen Milleni geçebilirsin alttaki rehberime de bakabilirsin.

Top Bottom