Neler Yeni

İNTERNET BAZEN ÇOK YAVAŞLIYOR BAZEN İSE HIZLI

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sercan Keskin
merhaba türk telekom 100 megabit internet kullanıyorum. bitmedi şu türk telekomun sorunları. steamde oyun yüklerken eskiden sabit 12-13 megabayt olurken yeni pc alınca bazenleri 11.5 megabayt çoğu zaman ise 5-6 megabayt oluyor. 100 megabit olmasına rağmen 5 megabayt çok düşük zaten. arada birde 11.5 12 gibi sayılara çıkıyor hep öyle olması gerekirken. bunun sebebi ne olabilir ? (windows 11)

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,887
İsim
Emre siyah
Steamlik bir problemde olabilir yakın zamanda benim de steam indirmeler dalgalı (farkı bir issdeyim)

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sercan Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steamlik bir problemde olabilir yakın zamanda benim de steam indirmeler dalgalı (farkı bir issdeyim)
bilmiyorum sadece steam değil ama onu söyliyim arada internetin yavaş olduğunu hissetmekteyim bu bazen 1 2 dakikalık bazen 10dk falanda oluyor

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Heisenberg
merhaba türk telekom 100 megabit internet kullanıyorum. bitmedi şu türk telekomun sorunları. steamde oyun yüklerken eskiden sabit 12-13 megabayt olurken yeni pc alınca bazenleri 11.5 megabayt çoğu zaman ise 5-6 megabayt oluyor. 100 megabit olmasına rağmen 5 megabayt çok düşük zaten. arada birde 11.5 12 gibi sayılara çıkıyor hep öyle olması gerekirken. bunun sebebi ne olabilir ? (windows 11)
Kanka Türk telekom benim de, kendi sitesinden gün içinde testler yapıyorum. İnternete kablolu olarak bağlanıyorum ve bazen 14 mbps, bazen 2 mbps bazen 0.5 mbps aldığım oluyor. Gerçekten taahütüm olmasa bir saniye durmayacağım. Müşteri hizmetlerini arıyorum, modeminizi güncelliyoruz diyolar. Hiçbir değişiklik olmuyor.

Top Bottom