Yardım İnternet Hakkında Yardıma İhtiyacım Var.

Jordison

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
309
İnternetimde bir süredir saçma sapan sorunlar var.
Yeni kablo çekildi.
Yeni modem alındı.
Rastgele zamanlarda anlık paket kayıpları oluyor.
(Mesela league of legends'de anlık karakterler donup ışınlanıyorlar gibi oluyor.
Ne kadar test yapsamda, testte çıkmıyor. Çünkü tam o anı yakalamam gerek. İmkansız.)
Türknet konu ile ilgili pek çözüm üretemiyor. Telekom'u yönlendirdiler güya gelmişler girişe izin verilmemiş o yüzden tespit edememişler... (Kimse beni aramadı bile.)
Bu ekibi ayrıca nereye şikayet edebilirim?
Bıktım. Sıkıldım nolur biri bana yardım etsin.

Son düzenleme:
İnternetimde bir süredir saçma sapan sorunlar var.
Yeni kablo çekildi.
Yeni modem alındı.
Rastgele zamanlarda paket kayıpları oluyor.
(Ne kadar test yapsamda, testte çıkmıyor. Çünkü tam o anı yakalamam gerek. İmkansız.)
Türkner konu ile ilgili pek çözüm üretemiyor. Telekom'u yönlendirdiler güya gelmişler girişe izin verilmemiş o yüzden tespit edememişler... (Kimse beni aramadı bile.)
Bu ekibi ayrıca nereye şikayet edebilirim?
Bıktım. Sıkıldım nolur biri bana yardım etsin.
Türk Telekom Vdsl altyapısı mı yoksa aynı altyapı üzerinden Türknet Yapa denilen sistemi mi?
Şikayeti BTK üzerinden yapabilirsin

Önceden btk şikayeti oluşturdum. Pek ilgilenen olmuyor açıkçası.
Sadece oraya şikayet edebilirsin. İşte kimi kime şikayet ediyorsun. Şey şeyi ısırır mı diye bir söz daha var da yasaklı kelime kullanmayayım
O Türknetten ben de çok çektim.
Telekom altyapısı ile DSL kullanırken, adamlar YAPA denen bir sisteme geçirmişler beni. Dediğin gibi çok fazla kayıp oluyordu. Çıktım kurtuldum.
TT saha çalışanları arızada Telekom müşterilerine her zaman öncelik tanıyorlar, diğer kurumlara üvey evlat muamelesi yapıyor. Yapacak bişey yok
Türknetin tek iyi tarafı kendi Gigafiber altyapısı. O da zaten doğru dürüst her yerde yok

Sadece oraya şikayet edebilirsin. İşte kimi kime şikayet ediyorsun. Şey şeyi ısırır mı diye bir söz daha var da yasaklı kelime kullanmayayım
O Türknetten ben de çok çektim.
Telekom altyapısı ile DSL kullanırken, adamlar YAPA denen bir sisteme geçirmişler beni. Dediğin gibi çok fazla kayıp oluyordu. Çıktım kurtuldum.
TT saha çalışanları arızada Telekom müşterilerine her zaman öncelik tanıyorlar, diğer kurumlara üvey evlat muamelesi yapıyor. Yapacak bişey yok
Türknetin tek iyi tarafı kendi Gigafiber altyapısı. O da zaten doğru dürüst her yerde yok
Şuan kullandığınız iss nedir?

Şuan kullandığınız iss nedir?
Sağolsun bi incelik yapıp evime fiber getirdiler, o günder beri Telekom dayım.
Eskiden enflasyon bu kadar delirmeden önce, taahhütsüz firmalar cazipti ancak artık sürekli zamlardan dolayı taahhüt verenler daha mantıklı geliyor.
1.000 mbit e 820 TL ödüyorum. Taahhütüm bitmek üzere, yine uzatacağım inşallah

Bilgi paylaşmak isteyen varsa sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,200
Üyeler
186,856
Son üye
Flowaser
Geri