E ereno00 80+ Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 34 Reaksiyon skoru 10 4 Ocak 2021 #1 Merhabalar, Son günlerde internet hızım 80Mbps'den 50Mbps'lere düştü. Evde iki bilgisayar var diğerinde bir problem yok ve kabloları değiştirdim yine bir şey fark etmedi. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhabalar, Son günlerde internet hızım 80Mbps'den 50Mbps'lere düştü. Evde iki bilgisayar var diğerinde bir problem yok ve kabloları değiştirdim yine bir şey fark etmedi. Yardımcı olabilir misiniz?
kadiks 80+ Gold Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 7,889 En İyi Cevap 10 Reaksiyon skoru 6,222 4 Ocak 2021 #2 @alpolojix / Leroxy
canayyildiz 80+ Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 99 Reaksiyon skoru 48 4 Ocak 2021 #3 Kullandığın internet sağlayacağısını arayıp ne olduğunu sorabilirsin belliki durum seninle alakalı değil anlattıklarına göre.
Kullandığın internet sağlayacağısını arayıp ne olduğunu sorabilirsin belliki durum seninle alakalı değil anlattıklarına göre.
E ereno00 80+ Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 34 Reaksiyon skoru 10 4 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 canayyildiz yazmış: Kullandığın internet sağlayacağısını arayıp ne olduğunu sorabilirsin belliki durum seninle alakalı değil anlattıklarına göre. Devamı için tıklayın... Aradım ama bir sorun yok dediler ayrıca bir sorun olsa bütün bilgisayarlarda olur diye düşünüyorum.
canayyildiz yazmış: Kullandığın internet sağlayacağısını arayıp ne olduğunu sorabilirsin belliki durum seninle alakalı değil anlattıklarına göre. Devamı için tıklayın... Aradım ama bir sorun yok dediler ayrıca bir sorun olsa bütün bilgisayarlarda olur diye düşünüyorum.