max kaç mbps oluyor. 28mi.İnternet hızım üstteki gibidir max 2,8 gördüm turknet VDSL kullanıyorum altyapı testinde 28mbps alabilirsin diyorlardı var mı bildiğiniz yüksek download alabileceğim internet servisi
Desteklediği hızı vermesede 20 mbs vermesi gerekiyor türknette paketler standart diye biliyorum arayıp görüşütünüzmü?İnternet hızım üstteki gibidir max 2,8 gördüm turknet VDSL kullanıyorum altyapı testinde 28mbps alabilirsin diyorlardı var mı bildiğiniz yüksek download alabileceğim internet servisi
Speedtestte 2mbps steamde 170kb turknet altyapı sorgulamada 28 mbps yazıyorspeedtest denmi baktın yoksa steamdan indirme yaparken max gördüğün değerimi yazdın?
Sorun düzeltildi dediler 4 kere görüştümDesteklediği hızı vermesede 20 mbs vermesi gerekiyor türknette paketler standart diye biliyorum arayıp görüşütünüzmü?
Eğer olmazsa türk telekom 35 mbs pakete yönelebilirisin.
2max kaç mbps oluyor. 28mi.
altyapı 28mbps destekliyorsa 24mbps bir pakete geç. şu anda paketin ne ?Speedtestte 2mbps steamde 170kb turknet altyapı sorgulamada 28 mbps yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sorun düzeltildi dediler 4 kere görüştüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2
tamam o zaman panele gir sorununu bildir söyle yap et niye buraya yazdın ki. bizim elimizden bu kadar gelir. türknet'e yazman lazım.35mbps paket turknette öyle bir paket yok 35 ve 75 var
Zaten turknette umudu kestim o kadar yazmama rağmen düzelttik dediler sizin önerdiğiniz başka servis var mı diye soruyorum bentamam o zaman panele gir sorununu bildir söyle yap et niye buraya yazdın ki. bizim elimizden bu kadar gelir. türknet'e yazman lazım.