İnternet hızım 1-2 mbps arası

Baran1745

80+
Reaksiyon skoru
75
İnternet hızım üstteki gibidir max 2,8 gördüm turknet VDSL kullanıyorum altyapı testinde 28mbps alabilirsin diyorlardı var mı bildiğiniz yüksek download alabileceğim internet servisi

Türknet

İnternet hızım üstteki gibidir max 2,8 gördüm turknet VDSL kullanıyorum altyapı testinde 28mbps alabilirsin diyorlardı var mı bildiğiniz yüksek download alabileceğim internet servisi
max kaç mbps oluyor. 28mi.

Desteklediği hızı vermesede 20 mbs vermesi gerekiyor türknette paketler standart diye biliyorum arayıp görüşütünüzmü?
Eğer olmazsa türk telekom 35 mbs pakete yönelebilirisin.

speedtest denmi baktın yoksa steamdan indirme yaparken max gördüğün değerimi yazdın?

speedtest denmi baktın yoksa steamdan indirme yaparken max gördüğün değerimi yazdın?
Speedtestte 2mbps steamde 170kb turknet altyapı sorgulamada 28 mbps yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Desteklediği hızı vermesede 20 mbs vermesi gerekiyor türknette paketler standart diye biliyorum arayıp görüşütünüzmü?
Eğer olmazsa türk telekom 35 mbs pakete yönelebilirisin.
Sorun düzeltildi dediler 4 kere görüştüm

max kaç mbps oluyor. 28mi.
2

Speedtestte 2mbps steamde 170kb turknet altyapı sorgulamada 28 mbps yazıyor

Sorun düzeltildi dediler 4 kere görüştüm

2
altyapı 28mbps destekliyorsa 24mbps bir pakete geç. şu anda paketin ne ?
lütfen bilgi vererek konu açın sonra iki saat uğraşıyoruz.

35mbps paket turknette öyle bir paket yok 35 ve 75 var
tamam o zaman panele gir sorununu bildir söyle yap et niye buraya yazdın ki. bizim elimizden bu kadar gelir. türknet'e yazman lazım.

tamam o zaman panele gir sorununu bildir söyle yap et niye buraya yazdın ki. bizim elimizden bu kadar gelir. türknet'e yazman lazım.
Zaten turknette umudu kestim o kadar yazmama rağmen düzelttik dediler sizin önerdiğiniz başka servis var mı diye soruyorum ben

turknet online işlemelre gir oradan teknik destek bölümüne git sonra teknik bilgiler kısmına gir orada sana ham olarak kaç mbps kaç upload veriyolar bak eğere dedikleri gibi 28 veriyolarsa yine teknik bilgiler kısmından bağlantımı yenile ye bas düzelir ondan sonra

Geri