Madem konu açılmıyor. Durumu ilgili kişilere bildirelim. @Mehmet Yılmaz @crazyreignHayır bende de attı ?
Beni de attı
bende de hesaptan atıyor
Teşekkürler.Madem konu açılmıyor. Durumu ilgili kişilere bildirelim. @Mehmet Yılmaz @crazyreign
Konu bende açılıyor. Göremeyenler için konu içeriği:
Eğer başlıkta yazdığım gibi bir sorun yaşarsanız çözüm çok basit.
Daha az önce yaşadım (Bu genellikle modemden kaynaklı oluyor 1 saatten uzun süredir yayın yapıyorum yan odada tivibu izliyorlar kardeşim oyunda vb. bunlar bir anda girince modem de eski olunca böyle olabiliyor bazen).
Çözüm:
Modem Arayüzüne Girin.
Sistem Araçları (Bakım) Menüsünden Yeniden Başlat Seçeneğine Tıklayın.
Modeminizi Yeniden Başlatın.
Sorun Çözüldü.
Bu normale göre olan hızlarda geçerli. mesela normalde 47Mbps alıyorsam bu sorun yaşandığında 0.bilmemkaç Mbps download oluyor. upload aynı kalıyor. Ping de normale göre artıyor.
Şimdiden tşk. Konuyu üstte tutabilmek için "up"larsanız sevinirim.
Sorun Xenforo Autharize probleminden kaynaklanıyor. Güncelleme esnasında bir problem oluşmuş. DB'de bozulma var büyük ihtimalle. Anlık PHP hatası da olabilir. Yeni xenforo güncellemesi kararlı değil doğru dürüst çalışmıyor maalesefMadem konu açılmıyor. Durumu ilgili kişilere bildirelim. @Mehmet Yılmaz @crazyreign
Daha az önce yaşadım (Bu genellikle modemden kaynaklı oluyor 1 saatten uzun süredir yayın yapıyorum yan odada tivibu izliyorlar kardeşim oyunda vb. bunlar bir anda girince modem de eski olunca böyle olabiliyor bazen).
Çözüm:
Modem Arayüzüne Girin.
Sorun Çözüldü.
Bu normale göre olan hızlarda geçerli. mesela normalde 47Mbps alıyorsam bu sorun yaşandığında 0.bilmemkaç Mbps download oluyor. upload aynı kalıyor. Ping de normale göre artıyor.
250TL'ye kur seviyeleri sağolsun pek kaliteli bir modem bulunamıyor.Teşekkürler.
250TL 100mbps modem önerin var mı?
modem arayüzüne girmek nasıl oluyorMadem konu açılmıyor. Durumu ilgili kişilere bildirelim. @Mehmet Yılmaz @crazyreign
Çözüm:
Modem Arayüzüne Girin.
Sorun Çözüldü.
Çözüldü reis Eyvallah. Bir şey soracağım Dün canlı yayın açtım yaklaşık 2 saat boyunca. Ciddi derecede ping çıktı ve yayın kapandı. Bu modem arızasından mı kaynaklı. Yani kısaca değiştirmem mi gerekli.250TL'ye kur seviyeleri sağolsun pek kaliteli bir modem bulunamıyor.
Ancak günümüzde Hem G.Vector destekli hem 5GHz destekli hem de çekim gücü gayet iyi olan ve aynı zamanda uygun fiyatlı olabilecek tek bir modem var.
TP-Link VC220-F3v AC 1200Mbps Kablosuz 2,4 ve 5 Ghz Dual Fiyatı
TP-Link VC220-F3v AC 1200Mbps Kablosuz 2,4 ve 5 Ghz Dual en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.comMesaj otomatik birleştirildi:
@Mehmet
modemini yeniden başlattın mı
Sorunun çözüldü mü ?
üstündeki tuştan resetlesem olmazmıMadem konu açılmıyor. Durumu ilgili kişilere bildirelim. @Mehmet Yılmaz @crazyreign
Çözüm:
Modem Arayüzüne Girin.
Sorun Çözüldü.
resetlesen de olur ancak mevcut ayarları değiştirmeden daha hızlı şekilde bu işlemi yeniden başlatma ile yapabiliyorsun.üstündeki tuştan resetlesem olmazmı
almam gereken.paketin hızını nereden görebilirim. xDSL istatislikleri var orada mı?resetlesen de olur ancak mevcut ayarları değiştirmeden daha hızlı şekilde bu işlemi yeniden başlatma ile yapabiliyorsun.
reset de bazen işe yaramayabiliyor. buradaki aynı sorunu yaşayan kişi de müşteri hizmetleri aradığında da müşteri hizmetleri aynı işlemi uyguluyor.
Örnek:
Modem arayüzüne girmek için:
Rehber - Modem Hat Değerlerinizi Nasıl Öğrenirsiniz.
Öncelikle bu iş modemden modeme firmadan firmaya değişen bir durum. fazla uzatmadan başlıyorum. Not: her iss'nin şifresi farklıdır o yüzden buraya yazıyorum. Türk Telekom Logolu Modemlerde: turktelekom TTNET Logolu Modemlerde: ttnet Vodafone/Huawei Modemlerde: vodafone Superonline Modemlerde...www.donanimarsivi.com
var. hepsi var.almam gereken.paketin hızını nereden görebilirim. xDSL istatislikleri var orada mı?
hep modem kaynaklı oluyor.Çözüldü reis Eyvallah. Bir şey soracağım Dün canlı yayın açtım yaklaşık 2 saat boyunca. Ciddi derecede ping çıktı ve yayın kapandı. Bu modem arızasından mı kaynaklı. Yani kısaca değiştirmem mi gerekli.
Bu olay devamlı oluyor. Günce 3-4 kez.