Neler Yeni

Çözüldü✓ İnternet Hızım Yavaşladı

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
İnternet sağlayıcım Superonline ve paketim 500'e 50. Bugün bir dosya göndermem gerekiyordu ve internetimin çok yavaş olduğunu fark ettim, speed test yaptığımda 90'a 20 çıktı. Superonline'yi aradım ve onlar interneti test ettiklerinde 450 küsür aldıklarını %92 oranında başarılı olduğunu falan söylediler. Ben bilgisayarımda kablolu o kadar alamıyorum. Bir hafta önceye kadar her şey normaldi ama Discord için goodbyedpi indirdim ve ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü çalıştırdığımda bilgisayarımda internet kopuyordu bende kullanamadan silmiştim. Uygulamadan unistall yapsam da düzelmiyor. Nasıl düzeltebilirim bilmiyorum.

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Tuğra Yıldız
baska cihazlarda 500 50 aliyor musun?

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Tuğra Yıldız
Başka cihazda deneyemedim telefonlar zaten kablosuz diye o kadar vermiyor, kablo takabileceğim başka cihaz da yok. Onlar alabildiklerini söylediler.
mobilden 5 ghz uzerinden dener misin? modeme yakin sekilde.

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Burak Balta
İnternet sağlayıcım Superonline ve paketim 500'e 50. Bugün bir dosya göndermem gerekiyordu ve internetimin çok yavaş olduğunu fark ettim, speed test yaptığımda 90'a 20 çıktı. Superonline'yi aradım ve onlar interneti test ettiklerinde 450 küsür aldıklarını %92 oranında başarılı olduğunu falan söylediler. Ben bilgisayarımda kablolu o kadar alamıyorum. Bir hafta önceye kadar her şey normaldi ama Discord için goodbyedpi indirdim ve ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü çalıştırdığımda bilgisayarımda internet kopuyordu bende kullanamadan silmiştim. Uygulamadan unistall yapsam da düzelmiyor. Nasıl düzeltebilirim bilmiyorum.
Bende superonline kullanıyorum bugün benim internette çok sıkıntılıydı genel bişey olabilir.Yarına düzelir diye düşünüyorum

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Doğukan Barut
Bende de aynı sorun vardı port arızası çıktı Türk Telekom müdahale etti gelip sorun düzelmişti ama önce aldığın İnternet sağlayıcı gelip bakması lazım ben Türk nette öyle yaptım arıza kaydı oluştu adam sabahına geldi baktı. Gördü hız gelmiyor sistemde iyi gözüküyor ama Bana gelmiyor. Türk Telekoma arıza kaydı açtılar 1 haftaya düzeldi

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diğer arkadaşların yorumları, bu sorunu yaşayan kişilere yardımcı olabilir ama benim sorunum çok başkaymış. Saatlerdir her şeyi deniyorum onlarca kez ağ sıfırladım, wi-fi aç kapa yaptım ve yetkililerle görüştüm fakat hiç biri sorunumu çözmedi. Kaç kez wi-fi üzerinden cat6 kablomu çıkar tak yaptım onu bile bilmiyorum. Az evvel bir kere de bilgisayardaki cat6 kablosunu çıkar tak yapayim dedim ve sorun çözüldü. İnternet hızım düzeldi, tek yaptığım bilgisayara bağlı olan cat6 kablosunu çıkarıp takmaktı. Garip o.O2

keşke ben de 90 alabilsem ama 32 de yetiyor fazlasında gözüm yok

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
efe araci
Top Bottom