Neler Yeni

İnternet hızımda düşüş oluyor

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
12 den önce 1mbps ile indiriyordum oyunu şimdi 150kbs de geziniyor ne yapabilirim? ttnet bu arada arkadaşlar demin 1mbps e çıktı tekrar düştü

rcxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Ateş Arsoy
Dostum karantina başladıktan sonra mı oldu bu olay ?

Çınar Yaşar

80+ Gold
Bende de oldu karantinada sonra

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
12 den önce 1mbps ile indiriyordum oyunu şimdi 150kbs de geziniyor ne yapabilirim? ttnet bu arada arkadaşlar demin 1mbps e çıktı tekrar düştü
Rica ediyorum daha fazla açıklayın steamden mi deniyorsun internet tarayıcısından mı ?
Corona başladığı zamandan itibaren mi ?
Pingin stabil mi ?
Belirli saatler aralığında mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Yakup
Evet bende de oldu müşteri hizmetlerini aradım, sistemde 12 mbps gözüküyor dediler ama gerçekte 3 mbps idi.

rcxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Ateş Arsoy
hayır öncedende oluyordu inip 5dk bekliyor bida çıkıyor bida iniyor geceleri 12 den sonra
Çevrendeki internet kullanımı gece 12 den sonra azaldığı için ttnet internet sağlayıcılarının gücünü azaltıyor olabilir , bütün ttnet ve benzeri firmalar aynı işlemi yaparlar :) karantinada internetin kasmasının sebebi de bu aslında :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende de oldu karantinada sonra
Cevabını yazdım dostum ;
Çevrendeki internet kullanımı gece 12 den sonra azaldığı için ttnet internet sağlayıcılarının gücünü azaltıyor olabilir , bütün ttnet ve benzeri firmalar aynı işlemi yaparlar :) karantinada internetin kasmasının sebebi de bu aslında :)

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Gücünü azaltmak :?

rcxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Ateş Arsoy
Gücünü azaltmak :?
Adamlar 3-4 yıl araştırma yapıyorlar gece kaç kişi internet kullanıyor diye , gündüz 100 kişi kullanıyor diyelim gece de 30 kişi kullansın örneğin . Gündüz olayın yaşandığı çevreye daha fazla internet verilir , gece ise interneti kullananların sayısı az olduğu için internet yavaşlatılır ( 30 kişiye göre ayarlanır )

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Adamlar 3-4 yıl araştırma yapıyorlar gece kaç kişi internet kullanıyor diye , gündüz 100 kişi kullanıyor diyelim gece de 30 kişi kullansın örneğin . Gündüz olayın yaşandığı çevreye daha fazla internet verilir , gece ise interneti kullananların sayısı az olduğu için internet yavaşlatılır ( 30 kişiye göre ayarlanır )
Mantıklı fakat bunun o firmaya ne gibi bir faydası var onu anlayamadım ?

rcxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Ateş Arsoy
Mantıklı fakat bunun o firmaya ne gibi bir faydası var onu anlayamadım ?
Kullanıcıların daha az internet harcaması firmanın elektrikten tasarruf etmesini sağlar en açık örneklemek gerekirse

Top Bottom