İnternet hızınız nasıl?

16 download - 0.8 upload. Ben üniversitedeyken süperonline denilen vasıfsız internet kurumu ailemi arayıp bu saçma kampanyayı 90 TL'ye yapmış. Sürekli kesinti oluyor ve ping saçma sapan bir şekilde yükseliyor.

16 download - 0.8 upload. Ben üniversitedeyken süperonline denilen vasıfsız internet kurumu ailemi arayıp bu saçma kampanyayı 90 TL'ye yapmış. Sürekli kesinti oluyor ve ping saçma sapan bir şekilde yükseliyor.
Genelde öyle olur zaten :(

Genelde öyle olur zaten :(
Müşteri hizmetlerini arayıp konuşuyorum beni ***** yerine koymaya çalışıyorlar. Benden daha bilgiliymiş gibi davranıyorlar. Arıza kaydı oluşturtuyorum alt yapıda sıkıntı yok bina içindeki kablolara bakın diyorlar. 2 hafta önce kendi elimle telefon kutusundan cat6 kablosu çektim eve. Yine değişen bir şey olmadı. Yazık vallaha.

Müşteri hizmetlerini arayıp konuşuyorum beni ***** yerine koymaya çalışıyorlar. Benden daha bilgiliymiş gibi davranıyorlar. Arıza kaydı oluşturtuyorum alt yapıda sıkıntı yok bina içindeki kablolara bakın diyorlar. 2 hafta önce kendi elimle telefon kutusundan cat6 kablosu çektim eve. Yine değişen bir şey olmadı. Yazık vallaha.
Aynısı türk telekom'da da var bana da kabloları kontrol edin diyorlar.

Pubg'de pckt loss oluyor la. Kötü mü anlayamadım .d

Ekler

• Ek Açıklama 2020-09-02 222822.jpg
    Ek Açıklama 2020-09-02 222822.jpg
    11.3 KB · Hit: 47

normalde 75 ama pcdeki wifi adaptörü 2,4 ghzden bağlanıyor modem de arada kalıyor o yüzden düşük gözüküyor. oyun indirirken 65'e çıkıyor.

1599094037610.png
bu rezilliğe ttnet 16 mbs internet olarak 90 tl ödüyoruz karantinadan önce bitmişti babam sağolsun 1 saniye beklememiş hemen 1 yıl sözleşme imzalamış hemen hiç durmamış herhangi bi telefon sadece wifi açık olsun direk lolde ping giriyor müzik için arkadan şarkı bile açamıyosun twitch yayınlarını her saniye kasıyor youtube 1080p video bazen açıyo bazen açmıyo dizi film desen imkansız müşteri hizmetlerini arıyosun direk çalışanlarımız coronadan dolayı azdır diyip kapatıyor telefonu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,731
Üyeler
190,628
Son üye
berkandml
Geri