İnternet ile ilgili bir sorum var

Birisii

80+
Reaksiyon skoru
144
Merhabalar arkadaşlar , 32 mb download 16 mb upload turktelekom internet paketim vardı Cs 1.6 cs2 ,pubg gibi fps oyunları oynuyorum oyunlarda 11-12 ms alıyordum wifiye felan geç bağlanıyordu bende Turknet Gigafibere geçtim 1000 mb download 1000 upload paketi hız sonuçları böyle

fakat Turknette oyunlarda 25-26 ms alıyorum neden böyle bir saçmalık var bu internet çok daha hızlı ama ms 24-27 leri görüyor sonra birden 230 lara fırlayıp düşüp tekrar fırlıyor mantıken daha az olması gerekmez mi ?

17552381534.png

Son düzenleme:
Aldığın hız, pinge aşırı fazla etki etmez. Bağlandığın yer önemli. Oynadığın oyunda sunucular istanbuldaysa, Bursa yerine istanbula bağlan. Birde öyle bak pinglere.

Fakat şöyle bir olay da var, Türk Telekomun sunduğu ping değerlerini, stabiliteyi çoğu firma yapamıyor.

Aldığın hız, pinge aşırı fazla etki etmez. Bağlandığın yer önemli. Oynadığın oyunda sunucular istanbuldaysa, Bursa yerine istanbula bağlan. Birde öyle bak pinglere.

Fakat şöyle bir olay da var, Türk Telekomun sunduğu ping değerlerini, stabiliteyi çoğu firma yapamıyor.
Daha dün bağladılar İnterneti bugün iptal talebinde bulundum bu nedir ya spreyin ortasında lag giriyor kesintiler oluyor

Yalan adında bir tanım var. Var diyorlar ama gerçekte yok. Yaparız diyorlar ama yapmıyorlar. Kapasiteleri yok. Çok söz verip, az tutuyorlar.

Yalan adında bir tanım var. Var diyorlar ama gerçekte yok. Yaparız diyorlar ama yapmıyorlar. Kapasiteleri yok. Çok söz verip, az tutuyorlar.
Şimdi aradılar hocam yok bugün bayramın 1. günü çalışmınız yok yarın ekibi Yönlendireceğiz felan diyorlar gelip kontrol etsinler dediler, Hayır şimdi iptal etsem hangi sağlayıcıya geçeceğim onu düşünüyorum 😒

bayramda da mı çalışssınlar ne istiyonuz halledelir sorununuz muhtemelen.
Şimdi aradılar hocam yok bugün bayramın 1. günü çalışmınız yok yarın ekibi Yönlendireceğiz felan diyorlar gelip kontrol etsinler dediler, Hayır şimdi iptal etsem hangi sağlayıcıya geçeceğim onu düşünüyorum 😒

Türk Telekom nereye veriyor iyi ping ve stabiliteyi ben de istiyorum. Aylardır internet 💩 götürüyor bıktım artık. Bir gün 80 ping bir gün 1000 ping alıyorum. 50-60 ping alınca da akıcı oynanmıyor oyun jitter çıkıyor. Normalde gayet iyiydi ama 3-4 aydır rezalet düzeye indi Türk Telekom. Çok fazla şikayetçi olan kişi gördüm ve sebebi de belli değil. Herkes son aylarda TT İnterneti yavaşladı diyor. Bu arada İstanbul'dayım onu da ekleyeyim. Eğer bizde hata varsa söyleyin düzeltelim. Müşteri hizmetlerini aradık açıp kapatın diyorlar başka bir şey demiyorlar

bayramda da mı çalışssınlar ne istiyonuz halledelir sorununuz muhtemelen.
Hocam lafı çarpıtmayın adamın dediği diyorum ben bayramda çalışsınlar demiyorum net daha dün bağlanmış bugün net sıkıntısı. Çekiyorum normal mı sence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk Telekom nereye veriyor iyi ping ve stabiliteyi ben de istiyorum. Aylardır internet 💩 götürüyor bıktım artık. Bir gün 80 ping bir gün 1000 ping alıyorum. 50-60 ping alınca da akıcı oynanmıyor oyun jitter çıkıyor. Normalde gayet iyiydi ama 3-4 aydır rezalet düzeye indi Türk Telekom. Çok fazla şikayetçi olan kişi gördüm ve sebebi de belli değil. Herkes son aylarda TT İnterneti yavaşladı diyor. Bu arada İstanbul'dayım onu da ekleyeyim. Eğer bizde hata varsa söyleyin düzeltelim. Müşteri hizmetlerini aradık açıp kapatın diyorlar başka bir şey demiyorlar
Hocam varmı önereceğin bir net sağlayıcısı Manisa dayım bende ülke olarak nedir bu netten çektiğimiz arkadaş ya, yıl olmuş 2025 halen saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz 😪

Hocam lafı çarpıtmayın adamın dediği diyorum ben bayramda çalışsınlar demiyorum net daha dün bağlanmış bugün net sıkıntısı. Çekiyorum normal mı sence
normal veya değil hata her yerde olabilir çözüm sürecini beklemeden firmayı baltalamaya gerek var mi

Ya bulunduğunuz bölgede çok fazla kullanıcı var yada modem sorunlu olabilir, farklı bir modemle deneyin derim

normal veya değil hata her yerde olabilir çözüm sürecini beklemeden firmayı baltalamaya gerek mi var
Hata her yerde olabilir de 2 kişi gelmiş bağlamış neti, Çok saçma bir hata bu arada daha dün bağlanmış hani aradan biraz zaman geçse tamam diyecem Baltalamakta haklıyım, bayram günü millet gelmiş misafirler muhabbet felan ediyoruz internete felan bağlanalım diyorlar adamlar giremiyor, Dün cs 1.6 Turnuvası vardı kazanacaktık turnuvayı para ödülü vaedı elendik net yüzünden burda suçlu ben miyim net sağlayıcısı mı siz söyleyin?

Hata her yerde olabilir de 2 kişi gelmiş bağlamış neti, Çok saçma bir hata bu arada daha dün bağlanmış hani aradan biraz zaman geçse tamam diyecem Baltalamakta haklıyım, bayram günü millet gelmiş misafirler muhabbet felan ediyoruz internete felan bağlanalım diyorlar adamlar giremiyor, Dün cs 1.6 Turnuvası vardı kazanacaktık turnuvayı para ödülü vaedııelendim net yüzünden burda suçlu ben miyim net sağlayıcısı mı siz söyleyin?
önemli bir olayda stabil olan internetinizi değiştirerek hatayı yapan sizsiniz.

önemli bir olayda stabil olan internetinizi değiştirerek hatayı yapan sizsiniz.
Hayır ev taşındığından ötürü değiştik kendim keyfi isteğimden dolayı değil

Yani Turknet burda hiç hatalı değil sanırım size göre

Geri