İnternet kafe çıkması ekran kartı alınır mı?

Yusufcuq

80+
Reaksiyon skoru
31
İnternet kafe çıkması "asrock rx 6700 xt challenger pro" buldum 5750₺ sizce internet kafe çıkması ekran kartı almak mantıklımı garantisi 14 mart ta bitecekmiş

Yüzde 90 iyi kazmışlardır zamanında. Fiyatı fazla iyi şu dönem için. Ben şüpheyle yaklaşırdım

Ekran kartı bu bozuksa bozuktur sağlamsa sağlam dikkat etmen gereken şeyler belli fiziksel darbe var mı, işlem görmüş mü ona bak bir de testlerini yaparsın, sağlamsa alırsın. Fiyatı da bedava sen almazsan yönlendir bana duruma göre ben alabilirim. Şunu diyim fiyatı çok uygun, bu kadar uygun kartta vardır bir olay, dikkatli ol.

Ekran kartı bu bozuksa bozuktur sağlamsa sağlam dikkat etmen gereken şeyler belli fiziksel darbe var mı, işlem görmüş mü ona bak bir de testlerini yaparsın, sağlamsa alırsın. Fiyatı da bedava sen almazsan yönlendir bana duruma göre ben alabilirim. Şunu diyim fiyatı çok uygun, bu kadar uygun kartta vardır bir olay.
Teşekkür ederim duruma göre linkini veririm

İnternet kafe çıkması "asrock rx 6700 xt challenger pro" buldum 5750₺ sizce internet kafe çıkması ekran kartı almak mantıklımı garantisi 14 mart ta bitecekmiş

Sağlam çalışıyorsa iyi fiyat, alıcaksın bi güzel temizleyip bakım yapıcaksın sonra paşa paşa kullanıcaksın.

Ben olsam almazdim 6.4k civari cok daha temizleri bulunabiliyor.

Ben tercih etmezdim. Biraz daha koyup daha temizini çok rahat bulursun.

azcık daha kat ta tezmiz al inteternet kafedekiler sürekli açık ve sıcak çalışıyorlar stock fan kasanın içini savuna gibi yapıyor

Fiyat çok iyi testlerini yap kartın güvenlik etiketine bak sağlamsa al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,339
Üyeler
185,074
Son üye
teach
Geri