İnternet Kafeler Açılıyor Mu?

syroxx

80+
Reaksiyon skoru
46
Selamlar herkese kolay gelsin,

Bildiğiniz üzere birkaç saat önce açıklamalar yapıldı. Açıklamada geçen ''Kafe gibi işletmeler tüm illerde %50 kapasiteyle açılacak.'' denildi. Bu gibi kısmına İnternet Kafeler de dahil midir bilgilendirirseniz sevinirim.

Bildiğiniz üzere birkaç saat önce açıklamalar yapıldı. Açıklamada geçen ''Kafe gibi işletmeler tüm illerde %50 kapasiteyle açılacak.'' denildi. Bu gibi kısmına İnternet Kafeler de dahil midir bilgilendirirseniz sevinirim.
İnternet kafe de sonunda nasıl kafe var açılır herhalde

Zaten bir kaç hafta önce açıldı diye biliyorum

Bize sormak yerine google sorsana:mad::mad:

Hocam hiçbir bilgi yok. Genelge de yayınlanmadı tam anlamıyla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım haritada mavi olan yerlerde açılmıştı ilk önce. Şimdi bütün illerde açıldı.
Ben arkadaşımla gitmiştim ilim sarı iken 2hafta önce mi ne hala açıktır ama yüksek risklilerde açık mı bilmiyorum son açıklamaya tam bakmadım açıkçası

Tarayıcalarda cevap yoksa biz nerden bilelim biz mi açıp kapatıyoruz kafeleri :mad:
Amacınızı gerçekten anlamadım konuyu neden baltalamaya çalışıyorsunuz onu da anlamadım. Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların yazabileceğini düşündüm. Bilgi sahibi değilseniz lütfen bölmeyin rica ediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben arkadaşımla gitmiştim ilim sarı iken 2hafta önce mi ne hala açıktır ama yüksek risklilerde açık mı bilmiyorum son açıklamaya tam bakmadım açıkçası
Anladım, teşekkür ediyorum hocam 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,249
Üyeler
191,570
Son üye
alptmcn
Geri