Jackk_Sparrow
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,537
- İsim
- Mikail
- İlgilendiği Kategoriler
- Müzik, Para
- Discord
- Jackk_Sparrow#0001
Türknet kullanıyorum. Günde 2 kere oluyor. Bazı günler verimli geçiyor hiç olmuyor. Bazen 1 günde coşuyor. Genellikle de günde 2 kere olur. Modemin üstündeki İnternet işareti (Sembolü Dünya) sönüyor. Ve internet gidiyor. Max 5 dk ya geliyor çok sinir bozucu. Bazen gelirken önce kırmızı oluyor sonra yeşil oluyor ve düzeliyor(yanıp sönüyor). İnternet kesilmesi dışında hiçbir sorunum yok. 35 download 6.3 upload falan alıyorum.
Benim sorum şu: Modemimde mi sıkıntı var Türknette mi ?
Modemim de güzele benziyor ZYXEL Siyah bir modem. Çok eskiden Türk telekom beyaz eski bi modem kullanıyodum. Beyazlığı sararmış bir modem belki bilirsiniz. Ama o zamanlar kabloyla bile bağlı değildim wifi ile bağlanıyodum oyun bile oynayamıyordum. İnternet kesintisi falan olmuyordu diye hatırlıyorum. Bu yüzden modemden şüpheleniyorum ama Türknet internet kesintisi sıkıntıları yaşayan da olabiliyor.
Benim sorum şu: Modemimde mi sıkıntı var Türknette mi ?
Modemim de güzele benziyor ZYXEL Siyah bir modem. Çok eskiden Türk telekom beyaz eski bi modem kullanıyodum. Beyazlığı sararmış bir modem belki bilirsiniz. Ama o zamanlar kabloyla bile bağlı değildim wifi ile bağlanıyodum oyun bile oynayamıyordum. İnternet kesintisi falan olmuyordu diye hatırlıyorum. Bu yüzden modemden şüpheleniyorum ama Türknet internet kesintisi sıkıntıları yaşayan da olabiliyor.