Muhammedcan13
80+
- Reaksiyon skoru
- 131
Herkese İyi forumlar. Kısa bir şey sormak istiyorum. Türknet bağlatmak istiyorum ama herhangi bir şeye ihtiyacım var mı? Yoksa arayınca direkt olarak gelip yapıyorlar mı?
Türknet modem vermiyor fakat faturana yansıtarak 300TL gibi ücretli bir modem alabiliyorsun ister isen.Altyapını sorgula türknetten eğer altyapın varsa ara başvuru yap eğer hiç internet bağlatmadıysan ilk defa bağlatacağını söyle. Bir de modem lazım sana usta turknet veriyor mu bilmiyorum tam ama vermiyor diye aklımda kalmış emin değilim.
Altyapını sorgula türknetten eğer altyapın varsa ara başvuru yap eğer hiç internet bağlatmadıysan ilk defa bağlatacağını söyle. Bir de modem lazım sana usta turknet veriyor mu bilmiyorum tam ama vermiyor diye aklımda kalmış emin değilim.
sanırım routerim var ama modem olmadan olmaz değil mi?Türknet modem vermiyor fakat faturana yansıtarak 300TL gibi ücretli bir modem alabiliyorsun ister isen.
Evde dsl giriş mi var yoksa wan mı var?,Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sanırım routerim var ama modem olmadan olmaz değil mi?
bunu gösteriyorEvde dsl giriş mi var yoksa wan mı var?,
https://gibir.net.tr/gibirnet-alt-yapi-sorgulama şuradan hangi tür altyapın var bakar mısın
eve hiç internet bağlatmadım bilmiyorum.evdeki internet girişin dsl kablosu için mi yani telefon hattı gibi mi yoksa internet kablosu gibi wan girişli mi
başvuru için aradığınızda sorabilirsinizeve hiç internet bağlatmadım bilmiyorum.
sağolun teşekkürler.başvuru için aradığınızda sorabilirsiniz