internet nasıl bağlatılır?

Reaksiyon skoru
131
Herkese İyi forumlar. Kısa bir şey sormak istiyorum. Türknet bağlatmak istiyorum ama herhangi bir şeye ihtiyacım var mı? Yoksa arayınca direkt olarak gelip yapıyorlar mı?

Altyapını sorgula türknetten eğer altyapın varsa ara başvuru yap eğer hiç internet bağlatmadıysan ilk defa bağlatacağını söyle. Bir de modem lazım sana usta turknet veriyor mu bilmiyorum tam ama vermiyor diye aklımda kalmış emin değilim.

Altyapını sorgula türknetten eğer altyapın varsa ara başvuru yap eğer hiç internet bağlatmadıysan ilk defa bağlatacağını söyle. Bir de modem lazım sana usta turknet veriyor mu bilmiyorum tam ama vermiyor diye aklımda kalmış emin değilim.
Türknet modem vermiyor fakat faturana yansıtarak 300TL gibi ücretli bir modem alabiliyorsun ister isen.

1623170746369.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türknet modem vermiyor fakat faturana yansıtarak 300TL gibi ücretli bir modem alabiliyorsun ister isen.
sanırım routerim var ama modem olmadan olmaz değil mi?

evdeki internet girişi dsl kablosu için mi yani telefon hattı gibi mi yoksa internet kablosu gibi wan girişli mi

Geri