Neler Yeni

Internet nasil daha iyi ceker

Muraat743

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat
Elimde 2 antenli xiaominin wifi güçlendiricisi var modem evin en uzak noktasında evin diger odalarında daha iyi cekmesi icin o odaların icine mi koymaliyim orta noktaya mi

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
M.Rüzgar Özen
ethernet kullan dostum
Elimde 2 antenli xiaominin wifi güçlendiricisi var modem evin en uzak noktasında evin diger odalarında daha iyi cekmesi icin o odaların icine mi koymaliyim orta noktaya mi

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
efe araci
hocam eğer pc kullanıyorsanız ethernet kablosu çekin eğer telefon tablet laptop wb ise kullanacağınız odaya koymanız çok daha iyi olur onun harici eşit güç istiyorsanuz evin orta konumlarına koymanız daha iyi olur.

Muraat743

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam eğer pc kullanıyorsanız ethernet kablosu çekin eğer telefon tablet laptop wb ise kullanacağınız odaya koymanız çok daha iyi olur onun harici eşit güç istiyorsanuz evin orta konumlarına koymanız daha iyi olur.
Modem bilgisayarın yanında telefon televizyon falan icin kullanıyoruz

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
efe araci

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Furkan Demirtaş
En garanti çözüm kablolu bağlanmak kanka ben de kablosuz bağlanırken sürekli sıkıntılar çekiyorum şimdi sıkıntısız kullanıyorum

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
efe araci
O zaman bilgisayar internetsiz kaliyo
hocam daha büyük bir ethernet kablosu alıp pc ye bağlamanızı öneririm isterseniz bunun hakkında konu açın tecrübesi olan arkadaşlar size ethernet kablosu önerebilir.

Top Bottom