Internet önerisi akdeniz civarı için

ggbibdsbkdh

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
694
fiyat olarak insaflı olan ve ping/download/uploadda çok sıkıntı yaşatmayan iss önerir misiniz referans kodu için önerecekler yazmasın lütfen yeter ki sıkıntısız olsun

fiyat olarak insaflı olan ve ping/download/uploadda çok sıkıntı yaşatmayan iss önerir misiniz referans kodu için önerecekler yazmasın lütfen yeter ki sıkıntısız olsun
Upload/download sorunları genellikle Türk Telekom kaynaklı oluyor. En azından ben TT tarafında sorunlar yaşıyorum. Karadeniz bölgesinde PoP'si bulunmayan tek İSS netinternet diye biliyorum. (PoP: Kısacası ne kadar yakınsa pinginiz o kadr düşük oluyor.) Şu anda Netspeed kullanıyorum ve gayet memnunum. Netspeed dışında TürkNET, Millenicom gibi İSS'lerde kullanabilirsiniz.

Upload/download sorunları genellikle Türk Telekom kaynaklı oluyor. En azından ben TT tarafında sorunlar yaşıyorum. Karadeniz bölgesinde PoP'si bulunmayan tek İSS netinternet diye biliyorum. (PoP: Kısacası ne kadar yakınsa pinginiz o kadr düşük oluyor.) Şu anda Netspeed kullanıyorum ve gayet memnunum. Netspeed dışında TürkNET, Millenicom gibi İSS'lerde kullanabilirsiniz.
biraz önce netspeede başvurdum varsa referans kodunuz söyleyebilirsiniz

biraz önce netspeede başvurdum varsa referans kodunuz söyleyebilirsiniz
İşteyim hocam şu anda malesef, telefon daha yeni kırıldı tamirde. İnternet üzerinden çok rahat bulabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam siz akdeniz demişsiniz, ben Karadeniz anladım. Netinternet'in bir ara 1 yıl fiyat garantisi kampanyası vardı, PoP merkezleri Denizlide, Akdeniz'e o kadar uzak olmadığı için sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,099
Üyeler
190,508
Son üye
Hulya147258
Geri