İnternet Paket Değişimi

Tumunzar

80+
Reaksiyon skoru
34
Arkadaşlar Merhaba, İnternet Olarak Türktelekom Markasının 16Mb'Lık Paketini Kullanıyor Ve Ayda 90 Tl Ödüyorum . Sözleşmem 5 Ay Sonra Sona Erecek Aklımda Şöyle Bir Soru Var Türknet İyi Diye Duydum Fakat Türktelekom Gibi Teknik Servisleri Yok Sanırım Sizce Türktelekomdan Devam Edeyimmi Yoksa Türknet'e Geçeyimmi ?

Arkadaşlar Merhaba, İnternet Olarak Türktelekom Markasının 16Mb'Lık Paketini Kullanıyor Ve Ayda 90 TL Ödüyorum . Sözleşmem 5 Ay Sonra Sona Erecek Aklımda Şöyle Bir Soru Var Türknet İyi Diye Duydum Fakat Türktelekom Gibi Teknik Servisleri Yok Sanırım Sizce Türktelekomdan Devam Edeyimmi Yoksa Türknet'e Geçeyimmi ?
Mİllenicoma geç bir çok kişi bende dahil kullanıyor.

Millenicom öneririm. 3 aylık kullanıcısıyım. Daha hiç bir sıkıntısını görmedim.

Millenicom öneririm. 3 aylık kullanıcısıyım. Daha hiç bir sıkıntısını görmedim.
Millenicom Aklıma Yattı Şuan Sorgulama Yaptım Millenicom'Dan 100'Mbpse Kadar İndirme 8Mbpse Kadar Yükleme Hızı Sunuyor Fiyat 110Tl Sizce Nasıl ? Ve Ben Pek Anlamıyorum İnternet Hızlarında Örneğin Gta5 Gibi Ağır Bir Oyunu Ne Kadar Saatte Yükle ?

Millenicom Aklıma Yattı Şuan Sorgulama Yaptım Millenicom'Dan 100'Mbpse Kadar İndirme 8Mbpse Kadar Yükleme Hızı Sunuyor Fiyat 110Tl Sizce Nasıl ? Ve Ben Pek Anlamıyorum İnternet Hızlarında Örneğin Gta5 Gibi Ağır Bir Oyunu Ne Kadar Saatte Yükle ?
Bende 100 mbps paketi var. 2 buçuk saatte gta 5 inmişti.

Millenicom öneririm. Kullanıyorum hiç sorun yaşamadım , memnunum.

gta 5 i max 5 saatte yukler

Geri