Neler Yeni

İnternet Portu yok ne yapıcam Yardım lütfen!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ahmet yılmaz
boş port olmadığı için evime internet alamıyorum

bina no 2 karşı binaya bina no 1 e 90 mb internet gözüküyor aramızda 10 metre var yok onlara çıkarken bana nasıl çıkmıyor ne yapabilirim bilen birisi yol göstersin lütfen

200 gb kotalı internete 500 veriyorum 10 günde bitiyor ne oyun indiriyorum ne bişey yapıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Alperen Yılmaz
boş port olmadığı için evime internet alamıyorum

bina no 2 karşı binaya bina no 1 e 90 mb internet gözüküyor aramızda 10 metre var yok onlara çıkarken bana nasıl çıkmıyor ne yapabilirim bilen birisi yol göstersin lütfen

200 gb kotalı internete 500 veriyorum 10 günde bitiyor ne oyun indiriyorum ne bişey yapıyorum
Hangi operatör kullanıyorsunuz hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ahmet yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi operatör kullanıyorsunuz hocam
magnet aldık 200 gb 500 tl

internet alt yapı sorgusunu da turknetten yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela şuan mahalledeki binalara tek tek bakıyorum benim olduğum binaya (2) ye çıkmıyor 3,4,5 e çıkmıyor 1,6,7,8,9 a çıkıyor
1 ve 9 a 90mb çıkıyor 6,7,8 e 50 mb çıkıyor çok saçma evler yan yana

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ahmet yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bi kablonet veya turkneti arayın belki çekerler altyapı
valla sıkıldım artık parası neyse veriyim çeksinler yeterki geçen ay bi ara port vardı telekomcular geldi yanımızda malzeme yok cart curt gelcez dedi bidaha gelmediler

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Alperen Yılmaz
valla sıkıldım artık parası neyse veriyim çeksinler yeterki geçen ay bi ara port vardı telekomcular geldi yanımızda malzeme yok cart curt gelcez dedi bidaha gelmediler
Klasik turk telekom hocam benim bi arkadaşta da aynı sorun var telekom 3 senedir yapacak

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Hocam bi kablonet veya turkneti arayın belki çekerler altyapı
Kabloneti vs değil bakır kablo altyapısıysa muhtemelen Türk Telekomdur Telekom şubesine gidip port isteği yapacaksın oraya girip port talebi dediğinde zaten sana yardımcı olurlar ama çok uzun sürüyor umarım şansın yaver gider de hızlı port işini hallederler. Binanda krone vs yoksa sen çekeceksin bu arada.

Top Bottom