Neler Yeni

İnternet sağlayıcı önerir misiniz

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
dayım uzun zamandır internetden yana muzdarip türktelekom kullanıyor sürekli kesildiğini söylüyor internetini değiştiricek ankara keçiörende yaşıyor kendim türknet kullandığım için çok memnunum onda da önericektim ama bi altyapı sorgulayınca benim 220 lira ödediğim 100mps paket o adrese 499 çıktı bende başka firma bakıyorum şimdi onun için bildiğim firmalar

comnet
netspeed
gibirnet

sizce bunlardan hangisi f/p bakımından iyi olur oyun falan oynamıyorlar günlük basit işler için kullanılıcak

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
arda bey
Türk Telekomdan aldığınız hizmetten iyisini diğerlerinde alamazsınız

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türk Telekomdan aldığınız hizmetten iyisini diğerlerinde alamazsınız
neden adamlar hiç ilgilenmiyor oysa diğer firmaları biliyorum gayet memnun herkes
Mesaj otomatik birleştirildi:

normalde bir sürü cevap geliyordu niye kimse bişey söylemiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Oğuz Tutkun
Gıbırnet kullanıyorum yaklaşık 1.5 senedir. Türk Telekom altyapısında 100MB fiber kullanıyorum. 2-3 ayda bir arada ufak kopma oldu. Bazen olmadı. Genel olarak memnunum. Çevremde 3-4 kişiyide Gıbırnetli yaptım henüz bir şikayet almadım. Tavsiye ederim. Referans kodu isterseniz atabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren C
Hocam öncelikle selamlar
Benim tavsiyem hiçbir markaya vb bağlı kalmadan bölgenizde hangisisnin altyapısını ve sunduğu hız hizmetini bir değerlendirmeniz güzel olacaktır. Ayrıca gecikme hızlarınada bakarsanız karar verme açısından daha iyi olacaktır
iyi forumlar

dayım uzun zamandır internetden yana muzdarip türktelekom kullanıyor sürekli kesildiğini söylüyor internetini değiştiricek ankara keçiörende yaşıyor kendim türknet kullandığım için çok memnunum onda da önericektim ama bi altyapı sorgulayınca benim 220 lira ödediğim 100mps paket o adrese 499 çıktı bende başka firma bakıyorum şimdi onun için bildiğim firmalar

comnet
netspeed
gibirnet

sizce bunlardan hangisi f/p bakımından iyi olur oyun falan oynamıyorlar günlük basit işler için kullanılıcak
Comnet öneririm 1 senedir kullanıyorum tavsiye ederim

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gıbırnet kullanıyorum yaklaşık 1.5 senedir. Türk Telekom altyapısında 100MB fiber kullanıyorum. 2-3 ayda bir arada ufak kopma oldu. Bazen olmadı. Genel olarak memnunum. Çevremde 3-4 kişiyide Gıbırnetli yaptım henüz bir şikayet almadım. Tavsiye ederim. Referans kodu isterseniz atabilirim.
Hocam öncelikle selamlar
Benim tavsiyem hiçbir markaya vb bağlı kalmadan bölgenizde hangisisnin altyapısını ve sunduğu hız hizmetini bir değerlendirmeniz güzel olacaktır. Ayrıca gecikme hızlarınada bakarsanız karar verme açısından daha iyi olacaktır
iyi forumlar
vdsl kullanıcak modemde çok kötü ya yeni alınacak yada mantılı gelirse ıss den alabiliriz en mantıklı hangisi olur bunların hepsini göz önünde bulundurursak fiyat bakımından

Comnet öneririm 1 senedir kullanıyorum tavsiye ederim
modem veriyor mu veriyorsa normale göre pahalı mı nasıl yapsak mantılı olur

vdsl kullanıcak modemde çok kötü ya yeni alınacak yada mantılı gelirse ıss den alabiliriz en mantıklı hangisi olur bunların hepsini göz önünde bulundurursak fiyat bakımından

modem veriyor mu veriyorsa normale göre pahalı mı nasıl yapsak mantılı olur
Modem vermiyor diye biliyorum 2 el uygun modem ile ısı çözersin ben öyle yaptım :)

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
arda bey
neden adamlar hiç ilgilenmiyor oysa diğer firmaları biliyorum gayet memnun herkes

normalde bir sürü cevap geliyordu niye kimse bişey söylemiyor
memnun olabilir ama sorun ttelekom kaynakli değilse altyapı kaynakli ise ekipleri kontrole gonderip faturaya para yansitiyorlar

comnet
netspeed
gibirnet

Türk Telekom
Türkcell

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
anladım 100mps 280 diyor doğru mu

dostum türkcel çok kazıkçı birde zaten türk telekomu değiştiricez olan interneti neden önerdin
Evet referans kodumla şayet başvuru yaparsan +30 gün sana ve bana geliyor

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
Top Bottom