Neler Yeni

İNTERNET SAĞLAYICI TAVSİYESİ

TKCN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Muhammed Ali Tekcan
Bir turknet kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Herhangi bir konuda en ufak bir şey öğrenmek istediğinizde siteden talep açıyorsunuz veyahut şikayet. Saniyesinde sistemden talebinizle ilgili tespit edilen sorun altyapı gibi bilgi mesajı geliyor. Kesinti dışında aciliyeti olmayan bir durumda da genelde ertesi güne kalmadan sorun çözülüyor ve arıyorlar teyit amaçlı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Arda Özdamar
Bir turknet kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Herhangi bir konuda en ufak bir şey öğrenmek istediğinizde siteden talep açıyorsunuz veyahut şikayet. Saniyesinde sistemden talebinizle ilgili tespit edilen sorun altyapı gibi bilgi mesajı geliyor. Kesinti dışında aciliyeti olmayan bir durumda da genelde ertesi güne kalmadan sorun çözülüyor ve arıyorlar teyit amaçlı.
sık sık kesilme gibi bir durum var mı şu an türk telekom kullanıyorum ama şu ana kadar hiç kesilme yaşamadım

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
Berkecan Ergin
kablonet önermem şahsen neden?
belli saatler arasında hızı ciddi oranda düşürüyor. hız düşmeyen paketi alsanız bu seferde 150-170 lira idi yanlıs hatırlamıyorsam. bizzat kullanıyordum konuştum diyorum ki televizyon istemiyorum sadece internet o zaman 500 lira diyip güldü telefondaki şahıs. paket halınde alma zorunlulugu varmış. bunun dışında onların kendı modemını ve tv kutusu ve tv kartını alıyorsun bu kartlara ve kutualra aylık para oduyorsun buda ortalama 10-25tl arası bu arada bu parayı oduyorsun ama senın olmuyor. kiralık... eğer sozlesme sonunda modemı gerı goturmezsen herşeyi ile birlikte modem 640 her kablo içinde 25tl. tv kartı için 60 tv kutusu için 240 ve her kablo için yine 25 tl yansıtıyorlar.

Şahsen millenicoma geçtim sabit 75 alıyorum tertemız. kendı modemımıde aldım kiralık yıllarca modeme para odıcegıme kendımın oldu. kablonet eski tarifleri ile cazipti ama şuanda cazip değil şahsen en azından bana göre değil.

Zaten altyapınızzda baya iyi duruyor türknet yada millenicom öneririm...

TKCN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Muhammed Ali Tekcan
sık sık kesilme gibi bir durum var mı şu an türk telekom kullanıyorum ama şu ana kadar hiç kesilme yaşamadım
2019 da 2 kez kesinti oldu birinde planlı kesinti olacak şeklinde bilgi verdiler. Diğerinde habersiz kesildi turk Telekom tarafında bir arızadan kaynaklandığını plansız geliştiğini bildirmişlerdi. Ondan sonra kesildiğini hatırlamıyorum.

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Nurettin Sevinç
Yaklaşık 7 senedir süperonline kullanıyorum. Bağlantım 1 kere kesildi çalışma dolasıyla. Kurulumda sıfır modem vermişlerdi, 2 3 sene sonra modem sıkıntı çıkarmaya başlayınca hiç sorgusuz tekrar farklı bir sıfır modem verdiler. Başka internet firmalarında modem ücreti falan duyunca şaşırıyorum. Ben bölgem itibariyle çok memnunum sonuç olarak. Bence bölgenizde ki yakınlarınıza, komşularınıza danışarak geçiş yapmanız daha uygun olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Arda Özdamar
Yaklaşık 7 senedir süperonline kullanıyorum. Bağlantım 1 kere kesildi çalışma dolasıyla. Kurulumda sıfır modem vermişlerdi, 2 3 sene sonra modem sıkıntı çıkarmaya başlayınca hiç sorgusuz tekrar farklı bir sıfır modem verdiler. Başka internet firmalarında modem ücreti falan duyunca şaşırıyorum. Ben bölgem itibariyle çok memnunum sonuç olarak. Bence bölgenizde ki yakınlarınıza, komşularınıza danışarak geçiş yapmanız daha uygun olacaktır.
daha yeni taşındık eski evimizdeki kullanığımız hattı getirmiştik türk telekom işte memnunum ama çok yüksek fiyat söylediler binadakiler çoğunluk türk telekom kullanıyormuş

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Nurettin Sevinç
daha yeni taşındık eski evimizdeki kullanığımız hattı getirmiştik türk telekom işte memnunum ama çok yüksek fiyat söylediler binadakiler çoğunluk türk telekom kullanıyormuş
Bence de fiyat gerçekten pahalı.

Top Bottom