İnternet Sağlayıcıların Dayattığı Fiyatlar ve Verdikleri Hizmetler

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,539
ben bu konuyu açmamdaki sebep yıllardır kötü hizmete fahiş fiyatlar dökmemiz , bunun karşılığında aldığımız hizmetin yerlerde olması ve bazı dayatmalara karşı gördüğüm bu kampanya ile küçük de olsa destek olmak.
belki büyük değil , belki inancımız yok ancak bir isim , soyisim ve e-posta ile yaklaşık 1 dk bile sürmeyecek imza ile sesimizi duyurmamız gerektiğini düşündüm. kaybedecek bir şeyimiz yok ve kaybetmeyeceğiz de.
bu kampanyayı ise bundan dolayı payşaşmak istedim sizlerle
ben açmadım sadece gördüm ve bunu paylaşmaya karar verdim.
forum adminlerine ise diyeceğim yaptığım yanlışsa lütfen konumu kaldırınız ve hepinize kolay gelsin
sizlerden bir ricam ise bunu paylaşmanızdır.
iyi forumlar iyi günler
(bu konu daha önce açılmıştır : https://forum.donanimarsivi.com/konu/turkiyedeki-tekel-internet-sorunu-adil-internet.1155174/)

Son düzenleme:
konusunu açmıştım ama çok ektileşimi olmadı

Hocam sadece %15'i halka arz edilmiş bir firmayı imza kampanyası ile ne yapmayı planlıyorsunuz? :D

Hocam sadece %15'i halka arz edilmiş bir firmayı imza kampanyası ile ne yapmayı planlıyorsunuz? :D
yıllardır sustuk en azından konuşalım .
amacım o.
ölmekte olan sesimizi çıkarma fiilini yapmak amaç.
günümüzde ses çıkartmak zorlaşmış bulunmakta bundan dolayı ise bunu da desteklemek isterim.
zaten aşırı bir etkisi olmayacağını düşünüyorum .
sadece insanlar sesini çıkarmayı bari bu yolla yapsınlar.

Yıllardır böyle kampanyalar oluyor zaten. Geçen haberlere kadar çıktı mesela mobil internet sorunu. Çözüm ne? Hiç! O yüzden bazı şeylere ses çıkartmamak en iyisi. Gerek yok çünkü, sarf ettiğin enerjiye yazık.

Yıllardır böyle kampanyalar oluyor zaten. Geçen haberlere kadar çıktı mesela mobil internet sorunu. Çözüm ne? Hiç! O yüzden bazı şeylere ses çıkartmamak en iyisi. Gerek yok çünkü, sarf ettiğin enerjiye yazık.
yani hocam 20 saniyede harcadığım enreji çok değil bence.
desteklemek sizin tercihiniz haklısınız da haksızsınız demiyorum sadece bir defa daha deneyelim diye açtım.
ayrıca hani sokağa çıkmak gibi değil isim ve e-posta bir efor yok bundan dolayı biraz daha paylaşıyorum.
altı üstü bir isim , soyad ve eposta girmek yapacağımız şey kazanamazsak kaybedecek 20 saniyemiz sadece.

yani hocam 20 saniyede harcadığım enreji çok değil bence.
desteklemek sizin tercihiniz haklısınız da haksızsınız demiyorum sadece bir defa daha deneyelim diye açtım.
ayrıca hani sokağa çıkmak gibi değil isim ve e-posta bir efor yok bundan dolayı biraz daha paylaşıyorum.
altı üstü bir isim , soyad ve eposta girmek yapacağımız şey kazanamazsak kaybedecek 20 saniyemiz sadece.

Valla ben yaşım gereği çok fazla imzaladım böyle kampanyaları. Baktım bir şey olmuyor saldım. Gerek yok. :D Ama çabanı taktir ettim.

Valla ben yaşım gereği çok fazla imzaladım böyle kampanyaları. Baktım bir şey olmuyor saldım. Gerek yok. :D Ama çabanı taktir ettim.
sizi de anlıyorum hocam.
sıra bizde :)
aslında buna önem göstermemim bir sebebi hayatım boyunca sustum çok fazla olayda bunu kırmak bir yerde de.
ayrıca çok zaman gerektirmediğinden çok fazla denenebilir belki tutar birisi kim bilir.
iyi geceler ve forumlar dilerim hocam sağlıcakla kalın

Bende imzaladım Yusuf İpek'in videosundan görüp. 10-20 saniyelik bir işlem. Belki ses duyurur diye destek çıkmak çok zor olmamalı.

Bende imzaladım Yusuf İpek'in videosundan görüp. 10-20 saniyelik bir işlem. Belki ses duyurur diye destek çıkmak çok zor olmamalı.
denemekten zarar gelmez :)
iyi forumlar dilerim

bedava olan şeyi paraylan satanlar utansın

ben bu konuyu açmamdaki sebep yıllardır kötü hizmete fahiş fiyatlar dökmemiz , bunun karşılığında aldığımız hizmetin yerlerde olması ve bazı dayatmalara karşı gördüğüm bu kampanya ile küçük de olsa destek olmak.
belki büyük değil , belki inancımız yok ancak bir isim , soyisim ve e-posta ile yaklaşık 1 dk bile sürmeyecek imza ile sesimizi duyurmamız gerektiğini düşündüm. kaybedecek bir şeyimiz yok ve kaybetmeyeceğiz de.
bu kampanyayı ise bundan dolayı payşaşmak istedim sizlerle
ben açmadım sadece gördüm ve bunu paylaşmaya karar verdim.
forum adminlerine ise diyeceğim yaptığım yanlışsa lütfen konumu kaldırınız ve hepinize kolay gelsin
sizlerden bir ricam ise bunu paylaşmanızdır.
iyi forumlar iyi günler
(bu konu daha önce açılmıştır : https://forum.donanimarsivi.com/konu/turkiyedeki-tekel-internet-sorunu-adil-internet.1155174/)
vallahi şimdi öyle bir sövesim var ki bu firmalara kendim de mağduruyum zaten 8mbps internet ile , hepsine düz girip ters çıkacam ama 10000 mesajlık hesaba yazık olacak ben yine imza ile desteğimi vereyim.

konuyu okumadım ama bence haklısın .d

Geri