İnternet sağlayıcımı değiştirmek istiyorum

reice

80+
Reaksiyon skoru
12
Süperonline kullanıcısydım ancak daha uygun fiyata turknete geçmeyi düşünüyorum 85 TL'ye 100mbps download sınırsız kota taahütsüz vs aboo çok güzel :D

ancak birkaç sorum var bizdeki modem süperonline bu modemin değişmesi lazım mı bunun için ek ücret alırlar mı?
+ olarak bunun yanında başka herhangi bir ücret alınabilirmi sadece 85 tl ödeyip geçebiliyormuyum detaylı anlatabilen birisi olursa çok sevinirim

Süperonline kullanıcısydım ancak daha uygun fiyata turknete geçmeyi düşünüyorum 85 TL'ye 100mbps download sınırsız kota taahütsüz vs aboo çok güzel :D

ancak birkaç sorum var bizdeki modem süperonline bu modemin değişmesi lazım mı bunun için ek ücret alırlar mı?
+ olarak bunun yanında başka herhangi bir ücret alınabilirmi sadece 85 TL ödeyip geçebiliyormuyum detaylı anlatabilen birisi olursa çok sevinirim
turknet değil millenicom almanızı tavsiye ederim.

+ olarak bunun yanında başka herhangi bir ücret alınabilirmi sadece 85 TL ödeyip geçebiliyormuyum detaylı anlatabilen birisi olursa çok sevinirim
bence millenicom al türknet e hiç bulaşma

Turknet'e asla bulaşma ben dahil çoğu kullanıcı kötü diyor Kablonete geçebilirsin müşteri hizmeti ilgili teknik ekibiyle gerçekten muazzam olduğunu düşündüğüm bir internet sağlayıcısıdır

Geri