Internet sağlayıcısı lazım

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,944
Arkadașlar bulunduğum bölgede apartmanlar vs hepsi yeni yapıldı bizde onlardan birinde oturuyoruz 6 tane internet sağlayıcısının müșteri hizmetleriyle görüștüm hiçbirinde bulunduğum bölgede altyapı yokmuș. Aradıklarım
-Netspeed
-Milennicom
-Turknet
-Turk Telekom
-Turkcell
-Vodafone
Bunlarin hiçbirinin altyapisi yokmuș bașka bildiğiniz internet sağlayıcısi varmi yardımcı olurmusunuz

Superbox var ama fiyatları çok uçuk.

Arkadașlar bulunduğum bölgede apartmanlar vs hepsi yeni yapıldı bizde onlardan birinde oturuyoruz 6 tane internet sağlayıcısının müșteri hizmetleriyle görüștüm hiçbirinde bulunduğum bölgede altyapı yokmuș. Aradıklarım
-Netspeed
-Milennicom
-Turknet
-Turk Telekom
-Turkcell
-Vodafone
Bunlarin hiçbirinin altyapisi yokmuș bașka bildiğiniz internet sağlayıcısi varmi yardımcı olurmusunuz
Çektirilip çektirilmeyeceğini de sordunuz mu? Yakınlarda Hat kutusu varsa oradan çekebiliyor bazı firmalar.

-Netspeed
-Milennicom
-Turknet
-Turk Telekom
-Turkcell
-Vodafone
Zaten
-Turk Telekom
-Turkcell
bu ikisi yoksa mecburen Turkcell SuperBox alacaksın.
Ama fiyatı biraz tuzlu gibi...

Birde KabloNet'e sorun.

Bulunduğum yerde netcity diye değisik birsey var oda çok yavaș veriyor onu bağlatmak istemiyorum 12mbit 110tl diyor 12mb cok yavas oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Superbox 4.5G kullanıyor yani mobil veri gibi.
Kotası varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten
-Turk Telekom
-Turkcell
bu ikisi yoksa mecburen Turkcell SuperBox alacaksın.
Ama fiyatı biraz tuzlu gibi...

Birde KabloNet'e sorun.
Kablonet bulunduğum șehirde hiç yok bakmıștım ona

Kotası vardı galiba ama emin değilim arayıp sorun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,274
Üyeler
188,064
Son üye
s4ymyn4m3
Geri