Kesinlike Netspeed öneriyorum 1 haftadır kullanıyorum doğuda oturduğum için istanbul valorant sunucusu 25Ms veriyor batıdaki aradaşlarımda netspeed kullanıyor 10 ms civarlarda oynuyor Aboneliğin başlayacağı zaman müşteri hizmetlerini arayıp “ FPAMVP “ referans kodunu verirsen düzenli olarak faturamızı ödediğimiz sürece her ay 10₺ indirimli kullanabiliyoruz müşteri hizmetleri genellikle 1Dk içinde cevap veriyorArkadaşlar türknet baya bi zam yaptı ve bende uygun bir int arıyorum min 50 mbps olsun şimdiden teşekkürler
İnceleme - Netspeed ISS'ye Geçişim Ve İncelemesi
Türk Telekom'dan Netspeed'e geçişim ve yaşanan süreçler. 2 yıl boyunca Türk Telekom kullandım. Gerek fiyatı gerek hızı kesilmeleri gibi nedenden dolayı asla memnun kalmadım. Özellikle Valorant oynayıcısı olduğum için her oyunumda ping sorunu yaşadım. (gerçekten ping sorunu olmayan maçım olmadı...forum.donanimarsivi.com
Kaydoldum Yusuf hocam kb ilk o verdi onay kodunu sizin mesajınızı sonradan gördüm şimdilik başvurdum bakalım arayacaklar altyapım 59 mbps destekliyor 50 mbps paketi olmadığından maalesef net 35 paketi aldım önerileriniz için teşekkürlerKesinlike Netspeed öneriyorum 1 haftadır kullanıyorum doğuda oturduğum için istanbul valorant sunucusu 25Ms veriyor batıdaki aradaşlarımda netspeed kullanıyor 10 ms civarlarda oynuyor Aboneliğin başlayacağı zaman müşteri hizmetlerini arayıp “ FPAMVP “ referans kodunu verirsen düzenli olarak faturamızı ödediğimiz sürece her ay 10₺ indirimli kullanabiliyoruz müşteri hizmetleri genellikle 1Dk içinde cevap veriyor
Netspeed,Comnet öneririmHocam siz zamlanmadan önce taahhüt yaptırdıysanız rahatsınız o zaman
16 mbs 110 lira filanda yetmiyor ya ailemi ikna edemedim yeter yeter dedilerHocam siz zamlanmadan önce taahhüt yaptırdıysanız rahatsınız o zaman
Hocam bende Ankara'nın yakını olan Aksaray da oturuyorum bi link atarmisiniz o tarifeninTurkcell Superonline Fiber (50Mbps) + TV Plus 140TL veriyorum memnunum.
Anlık Hız Testi (Kablolu) :
Alıntıyı görüntüle
Hatta niye bilmiyorum ama 50'nin üstünde hız veriyor ayriyeten zaman zaman haftasonları 1000mbs kampanyası da yapıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek olarak dışarıda fiyatları ne bilmiyorum ama benim Superonline Fiber İnt. (50Mbps) + Tv Plus paketine 140TL ödememin sebebi Lojman Kampayasından ötürü. (Ankara, Çiğiltepe Askeri Lojmanları) Kampanyasız fiyatları ne alemde bilmiyorum.
16 gerçekten yetmez16 mbs 110 lira filanda yetmiyor ya ailemi ikna edemedim yeter yeter dediler