Yardım İNTERNET SAĞLAYICISI ÖNERİSİ.

Reaksiyon skoru
33
Şu anki internet abimin üstüne şehir dışına gideceği için kendimize yeni bir internet almamız gerek önerileriniz nelerdir?
Not: Şuanki internetimiz netspeed ve gayet memnunuz

Ben de netspeed'e geçmeyi düşünüyorum. Yıllarca turknet kullandık ama artık sabrımızı taşırmaya başladılar. Netspeed'te herhangi bir sorun yaşadınız mı? Müşteri hizmetleri nasıl?

Ben de netspeed'e geçmeyi düşünüyorum. Yıllarca turknet kullandık ama artık sabrımızı taşırmaya başladılar. Netspeed'te herhangi bir sorun yaşadınız mı? Müşteri hizmetleri nasıl?
Ben şimdi kullanıyorum. İlk 3 ay 319+50 (modem). Sonra 429+50 (modem) oluyor. Müşteri hizmetleri 30 saniye sürmeden bağlanıyor. Hiçbir problem yaşamadım. Tavsiye ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Ben şimdi kullanıyorum. İlk 3 ay 319+50 (modem). Sonra 429+50 (modem) oluyor. Müşteri hizmetleri 30 saniye sürmeden bağlanıyor. Hiçbir problem yaşamadım. Tavsiye ederim.
asıl fiyatı 429 ama ilk 3 ay 100 lira indirimli mi?

Yani çoğu iss de olduğu gibi yeni geçenlere kampanya yapmışlar. Güncel fiyatları söyledim. Arayıp veya internet sitesinden bakabilirsiniz.
peki madem memnunsunuz neden yeni iss önerisi istiyorsunuz? Memnunsanız devam etsenize aynı iss'den

peki madem memnunsunuz neden yeni iss önerisi istiyorsunuz? Memnunsanız devam etsenize aynı iss'den
3. Ayım doldu. Yeni fiyatlandırma zaten 35 mbps 429+50 TL oluyor. O fiyatlara da turknete geçmek daha mantıklı. En azından sabit fiyat garantisi oluyor ve 100 mbps. 350 TL civarında iss bulursam veya önerileriniz varsa söylerseniz sevinirim.

Superonline bakabilirsin. Ben de Superonline kullanıyorum, hiç bir problem yaşamadım. Sadece 2-3 gün önce akşam saat 20:30´dan sonra internet az çekiyordu, yani film, dizi izlemeyi geçtim. Filmler ve Diziler 144p´de başlamıyordu bile, aradım ve sinyal az çekiyor dediler. O da cam kablo zarar görmüş, yani kullanıcı hatası. Ertesi gün saat 11:20 ´de gelip 5dk´da halledip gittiler. Evet Superonline pahalı ama diğerlerinden kaliteli bir altyapı sunuyorlar. Tabii ki benim sorunumu 1 gün içerisinde hemen çözmelerinin sebebi Kayseri´de olmam da olabilir, sonuçta sen İstanbul´da yaşıyorsan senin sorununu çözmeleri daha uzun sürebilir. Sonuçta Kayseri ve İstanbul farkı var.

Türknet nasıldır peki beyler
Yani şans meselesi diyebilirim ama genel anlamda turknet sevilen ve en önemlisi kurumsal olan bir firma. Ben kendimde 2 ay kullandım bir sorun olmadı. Superonline mı Turknet mı derseniz ben Turknet derim. Müşteri hizmetlerine hızlı bağlanma ve 100 mbps olması bence onu tercih edilebilir kılıyor. Superonline'de iyi olabilir ama sorun yaşayan da fazla.

Geri