Neler Yeni

İnternet sağlayıcısı önerisi

MagicPump

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
ömür ertürk
Şu internet daha iyi demek doğru olmaz bulunduğun konuma göre değerlendirmen gerek turknet vb firmalar bulunduğun konumda iyi hizmet sağlıyorsa tavsiye ederim ama çok sıkıntı çekenlerde var .

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,936
İsim
Hacı

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
5 aydır Türknet kullanıyorum sorun varsa alabilirim.
Bir de eğer Türknet geçecekseniz bana özelden yazın. Kod vereyim her ikimiz de 1 ay boyuna ücretsiz kullanalım.

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Netspeed kullanicisi olarak kesinlikle tavsiye ederim. Hem uygun hem dusuk ping hemde verilen hizi kokune kadar aliyorum. Ayriyeten musteri hizmetleri cok ilgili. Eger NetSpeed dusunurseniz davet kodu atabilirim kod ile 12 ay boyunca 5tl indirim kazanabilirsiniz.

Ek olarak bende osmaniyede yasiyorum NetSpeed pop noktasi adanada bulundugundan benimde baglantim adanadan geliyor sende gayet guzel hizlara ulasabilirsin. Tabi altyapinda sorun yoksa.

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
5 aydır Türknet kullanıyorum sorun varsa alabilirim.
Bir de eğer Türknet geçecekseniz bana özelden yazın. Kod vereyim her ikimiz de 1 ay boyuna ücretsiz kullanalım.
tekrardan selam türknet bağlandım bir ücretsiz kod buldum teşekkür ederim sadece bir sıkıntım var onu da konu açacağım şimdi eğer bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
Bilgim varsa yardımcı olurum.
Sorununuz nedir?
konu açtım kımse yardımcı olmadı ama ben kendı cabalarımla bırseyler buldum telefonda wıfı ayarlarından statık yapıp dns degıstırme olayı varmıs onu denedım galıba suanlık duzeldı

Top Bottom