İnternet sağlayıcısı önerisi

Şu internet daha iyi demek doğru olmaz bulunduğun konuma göre değerlendirmen gerek turknet vb firmalar bulunduğun konumda iyi hizmet sağlıyorsa tavsiye ederim ama çok sıkıntı çekenlerde var .

5 aydır Türknet kullanıyorum sorun varsa alabilirim.
Bir de eğer Türknet geçecekseniz bana özelden yazın. Kod vereyim her ikimiz de 1 ay boyuna ücretsiz kullanalım.

Netspeed kullanicisi olarak kesinlikle tavsiye ederim. Hem uygun hem dusuk ping hemde verilen hizi kokune kadar aliyorum. Ayriyeten musteri hizmetleri cok ilgili. Eger NetSpeed dusunurseniz davet kodu atabilirim kod ile 12 ay boyunca 5tl indirim kazanabilirsiniz.

Ek olarak bende osmaniyede yasiyorum NetSpeed pop noktasi adanada bulundugundan benimde baglantim adanadan geliyor sende gayet guzel hizlara ulasabilirsin. Tabi altyapinda sorun yoksa.

5 aydır Türknet kullanıyorum sorun varsa alabilirim.
Bir de eğer Türknet geçecekseniz bana özelden yazın. Kod vereyim her ikimiz de 1 ay boyuna ücretsiz kullanalım.
tekrardan selam türknet bağlandım bir ücretsiz kod buldum teşekkür ederim sadece bir sıkıntım var onu da konu açacağım şimdi eğer bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

tekrardan selam türknet bağlandım bir ücretsiz kod buldum teşekkür ederim sadece bir sıkıntım var onu da konu açacağım şimdi eğer bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim
Bilgim varsa yardımcı olurum.
Sorununuz nedir?

Bilgim varsa yardımcı olurum.
Sorununuz nedir?
konu açtım kımse yardımcı olmadı ama ben kendı cabalarımla bırseyler buldum telefonda wıfı ayarlarından statık yapıp dns degıstırme olayı varmıs onu denedım galıba suanlık duzeldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,393
Üyeler
190,906
Son üye
justbusiness
Geri