İnternet sağlayıcısı tavisyesi?

masimp

80+
Reaksiyon skoru
22
TT net aboneliğim yakın zamanda biticek ve iss tavsiyesi istiyorum sizden aklımda 3 internet var
süperonline
millenicom
türknet
önerileriniz nedir?

süperonline derim ben

Millenicom oneririm kendim kullaniyorum ve memnunum

Millenicom oneririm kendim kullaniyorum ve memnunum
diğer extra net ve türknette alabilcegim hızı sorgulattıgımda 16 ve 19 mbps gösteriyor şuan adsl kullanıyorum
millenicomda ise 66 mbps alabilcegim gözüküyor aradaki fark aşırı şaşırttı beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

süperonline derim ben
çoklu kullanımlarda ping sorunu varmıdır?

diğer extra net ve türknette alabilcegim hızı sorgulattıgımda 16 ve 19 mbps gösteriyor şuan adsl kullanıyorum
millenicomda ise 66 mbps alabilcegim gözüküyor aradaki fark aşırı şaşırttı beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çoklu kullanımlarda ping sorunu varmıdır?
Vallaha banada 100 alirsin dediler 98 aliyorum

"vodafone" turkcell ile aynı altyapıyı kullanıyorlar zaten hızda düşme falan olursa da çağrı merkezi ilgileniyor kayıp zamanı faturadan düşüyorlar. iş ahlakı konusunda gayet düzgün bir çalışma şekli. ara sıra sorun olsa da hızlıca hallediliyor gayet memnunum

"vodafone" turkcell ile aynı altyapıyı kullanıyorlar zaten hızda düşme falan olursa da çağrı merkezi ilgileniyor kayıp zamanı faturadan düşüyorlar. iş ahlakı konusunda gayet düzgün bir çalışma şekli. ara sıra sorun olsa da hızlıca hallediliyor gayet memnunum
peki türkcell de çoklu kullanımdaki ping durumu nedir?

peki türkcell de çoklu kullanımdaki ping durumu nedir?
vodafone kullanıyorum. fiber olduğu için pingi baskılayan bir şeyle karşılaşmadım full indirme yaparken max 20 ping artmıştı cs goda

vodafone kullanıyorum. fiber olduğu için pingi baskılayan bir şeyle karşılaşmadım full indirme yaparken max 20 ping artmıştı cs goda
fiber altyapı olması cidden önemli tavisyeniz için teşekkürler

Geri