Neler Yeni

İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
Herkese merhabalar. Ben twitch üzerinden yayın açmaktayım. Öyle aşırı derecede izlenen ve yayından çok bir geliri olan birisi değilim. Fakat düzgün ve kaliteli denecek derece yayın yapmak istiyorum.
Türk Telekom kullanıyorum şuan, 7 upload var ama kota koydukları için ne kadar yüksek upload değeri olsada kota dolunca 2.5k bitrate bile yayın açamıyorum. İkamet ettiğim şehirde fiber altyapı olmadığı için vdsl kullanıyorum.

Upload yüksek olan ve kota sınırı olmayan servis sağlayıcısı önerir misiniz? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

uydu3

80+ Silver
Netspeedi incele

Hcna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can you
Herkese merhabalar. Ben twitch üzerinden yayın açmaktayım. Öyle aşırı derecede izlenen ve yayından çok bir geliri olan birisi değilim. Fakat düzgün ve kaliteli denecek derece yayın yapmak istiyorum.
Türk Telekom kullanıyorum şuan, 7 upload var ama kota koydukları için ne kadar yüksek upload değeri olsada kota dolunca 2.5k bitrate bile yayın açamıyorum. İkamet ettiğim şehirde fiber altyapı olmadığı için vdsl kullanıyorum.

Upload yüksek olan ve kota sınırı olmayan servis sağlayıcısı önerir misiniz? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Ben millenicom kullanıyorum ve kota yok taahhüt yok benim bulunduğum bölgede hızıda gayet iyi

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
ben Netspeed kullanıyorum ucuz ve kaliteli tek sorun binam eski bu yüzden tesisatım kötü ama sizin binanız yeniyse veya tesisatı iyiyse iyi bir internet alırsınız bakmayı unutmayın

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Millenicom veya Türknet önerebilirim.

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben millenicom kullanıyorum ve kota yok taahhüt yok benim bulunduğum bölgede hızıda gayet iyi
Doğrudur hocam fakat upload hızı düşük olduğu için düşünmüyorum. Bilgi için yine de teşekkür ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Hcna

uydu3

80+ Silver
Türkneti önermem hocam eskisi gibi değil millenicomu önceden kullandım müşteri hizmetleri çok kötü diyebilirim ama geliştirmişler sanırım kendilerini

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
Türkneti önermem hocam eskisi gibi değil millenicomu önceden kullandım müşteri hizmetleri çok kötü diyebilirim ama geliştirmişler sanırım kendilerini
Telefondan paketler hakkında pek bir bilgi göremedim. Detaylı bilgi yer almıyor sitede. En iyisi arayıp görüşmek.

uydu3

80+ Silver
İnternet alcakken turkcell altyapısı varsa mutlaka turkcell altyapılı alın türk telekom altyapısı sıkıntı olur

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
İnternet alcakken turkcell altyapısı varsa mutlaka turkcell altyapılı alın türk telekom altyapısı sıkıntı olur
Görüşme sağladım fakat çok pahalı.

Top Bottom