İnternet Stabilite Hatası

-pSx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
446
Bulunduğum adreste 20 yıldır internet kullanıyorum ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum, ne yaparsam yapayım çözemedim, ISS bağlantında sorun yok diyor bir şey de kanıtlayamıyorum, ne yapmam lazım bilen var mı?

Herhangi bir online oyun oynarken bağlantım her 30 saniyede bir 200-250MS’e çıkıp 1-2 saniye içinde tekrar 50-60MS’e düşüyor

Ekran görüntüsünü daha anlaşılır şekilde görünsün diye atıyorum, bu olayın aynısı, Valorant - CS2 - Faceit gibi oynadığım her online oyunda bu şekilde oluyor.

NOTLAR:
Kabloyla bağlanıyorum, ISS Turknet, Altyapı TT
Modem yeni sayılır 2 yıllık
Hızım 75MB, bu durumdan şikayet ettim onlar da kopma olmasın diye düşürdüler 40’a hiçbir şey değişmedi aynı

IMG_6635.webp

Son düzenleme:
cmdyi acip tracert ve pathping komutlariyla problem yasadiginizi kanitlamaniz gerekiyor. chatgptye yazarsaniz size asamalari anlatacaktir. cok zaman once problem yasamistim, issye bu sekilde dokum gondermistim.

komut pathping valorant server ip gibi olmasi lazim. chatgpt size ip adreslerini bulur.

ek programlar genelde anticheat yuzunden engelleniyor, paket gozlemi yapmaniza sistem musade etmiyor.

Tamam faceit sunucuma tracert ve pathping komutlarıyla cmd üzerinden paket gönderiyorum bir kaç tane hop da Request timed out oluyor,

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,152
Üyeler
202,805
Son üye
volkan1907
Geri