Neler Yeni

İnternet taşıma işini nasıl çözerim

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Görkem
Merhabalar değerli forum üyeleri
Öncelikle konuyu anlatma sürecinde biraz karmaşık cümeler kurarsam kusuruma bakmayın

Senelerdir Turknet VDSL hizmetini kullanmaktayım
bulunduğum ilçede bu güne kadar herhangi bir İSS ndan fiber internet hizmeti alan yok
hattaa 1000 mbps vdsl hizmeti alan mahalle sayısı bile çok az

evim adına kayıtlı olduğum XXXX sokağının tam köşesinde
yan komşumda TÜRK TELEKOM SAHA EKİBİ ÇALIŞANI ve yana dönülen diğer YYYY sokağın isminde kayıtlı olarak görünüyor

Düne kadar hangi mahalleyi hangi sokağı sorguladı isem hiç bir internet servis sağlayıcısında fiber hizmet görünmüyor iken
bu gün kendi sokağımı sorguladığımda hala vdsl görünürken
komşumun sokağı ve net kapı numarasına kadar girdiğimde turknet 100 mbps fiber diğer servis sağlayıcıları 1000 mbps fiber olarak ve boş port mevcutluğu olarak görünmekte

evlerimiz yan yana adres bilgilerimizdeki mahalle ismi farklı
ama benim evime gelen internet kablosununda ulaştığı direk komşumun internetinin bağlı olduğu internetin de kablosunun ulaştığı kablo da aynı direğe bağlı

öncelikle tahminimi belirtip sorumu sorayım

Büyük ihtimalle kendi maddi imkanları ile veya türk telekom çalışanlarına sunulan özel bir imkanla fiber bağlantıyı kurdu komşum
Ben fiber hizmetine geçmek istesem
taşıma sırasında herhangi bir problemle karşılaşırmıyım
bu hizmet sadece komşuna özel bir hizmettir başka bir kullanıcıya sunulamamaktadır gibi bir durumla karşılaşır mıyım
veya bağlantı kurulursa ilerleyen bir dönemde komşum şikayet edecek olsa (ben kendim para verdim kendi imkanlarımla bağlattım gibi) herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım

Başta dediğim gibi biraz uzun ve karmaşık cümleler oldu ama
inşallah anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir

BİLGİSİ OLAN değerli forum üyesi arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,267
Üyeler